Borc, dupa emisiunea cu Ciolos: Jos palaria, nu stiu cati din oamenii onesti pot sa treaca prin astfel de incercari

Borc, dupa emisiunea cu Ciolos: Jos palaria, nu stiu cati din oamenii onesti pot sa treaca prin astfel de incercari

"Ma uit la Antena 3 si ma intreb cata rabadare poate sa aiba Dacian Ciolos in fata avalansei de minciuni, de jigniri si de lipsa de respect a lui Gadea, Ursu si compania. Prim-ministrul Dacian Ciolos a declarat, marti seara, la Antena 3, ca declaratiile facute la Grupul pentru Dialog Social, legate de prezenta sa la acest post de televiziune, se refereau la minciunile despre el si Guvern difuzate la acest post de televiziune, si in niciun caz la telespectatorii Antena 3.

acum 67 luni (7 Dec 2016)

"Ma uit la Antena 3 si ma intreb cata rabadare poate sa aiba Dacian Ciolos in fata avalansei de minciuni, de jigniri si de lipsa de respect a lui Gadea, Ursu si compania.

Prim-ministrul Dacian Ciolos a declarat, marti seara, la Antena 3, ca declaratiile facute la Grupul pentru Dialog Social, legate de prezenta sa la acest post de televiziune, se refereau la minciunile despre el si Guvern difuzate la acest post de televiziune, si in niciun caz la telespectatorii Antena 3.

Dacian Ciolos a afirmat ca aprecierile sale despre Antena 3 nu au vizat publicul acestui post de stiri. "Nu a fost niciun moment referirea la telespectatorii dumneavoastra, fata de care am repect. Dincolo de asta, trebuie sa recunoastem ca au fost mai multe situatii in care s-au spus neadevaruri legate de mine, ca prim-ministru, si de Guvernul meu.

Ciolos a enumerat o serie de stiri difuzate de catre postul de televiziune care ar fi "minciuni vizavi de ceea ce noi am facut".

Premierul a spus ca acestea sunt doar cateva exemple si ca afirmatia a fost facuta in contextul in care a fost intrebat de Gabriel Liiceanu de ce merge la un post de televiziune care spune minciuni. "Din critica constructiva invatam, nu e vorba de critica, ci de afirmatii neadevarate care arunca o umbra de indoiala asupra unor oameni care incearca sa-si faca treaba", a mai afirmat premierul.

In prima jumatate de ora din emisiunea de la Antena 3, discutiile au fost exclusiv legate de declaratiile facute de Ciolos despre prezenta sa la Antena 3, intre premier si Mihai Gadea, moderatorul emisiunii, avand loc mai multe schimuri taioase de replici.

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, marti, intr-o dezbatere la Grupul pentru Dialog Social, ca a acceptat sa participe la o emisiune la Antena 3 pentru a-i informa si pe telespectatorii acestui post, care altfel nu ar avea acces la punctul sau de vede... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro