Bono, solistul trupei U2, salvat de politisti francezi inarmarti, in timpul atacului terorist din Nisa

Starul irlandez, in varsta de 56 de ani, se afla pe terasa restaurantului La Petite Maison, aflat in apropiere de tarmul Marii Mediterane, in momentul in care Mohamed Lahouaiej Bouhlel a intrat cu un camion frigorific in multimea de oameni care asistau pe bulevardul Promenade des Anglais din Nisa la un foc de artificii organizat cu ocazia Zilei Nationale a Frantei. Dupa ce Bouhlel a intrat cu camionul in multimea de oameni care se aflau pe acel bulevard, ucigand 84 de persoane, inclusiv zece copii, Bono si ai clienti ai restaurantului au fost cuprinsi de panica si s-au refugiat in incinta acestuia.

acum 86 luni (17 Jul 2016)

Starul irlandez, in varsta de 56 de ani, se afla pe terasa restaurantului La Petite Maison, aflat in apropiere de tarmul Marii Mediterane, in momentul in care Mohamed Lahouaiej Bouhlel a intrat cu un camion frigorific in multimea de oameni care asistau pe bulevardul Promenade des Anglais din Nisa la un foc de artificii organizat cu ocazia Zilei Nationale a Frantei.

Dupa ce Bouhlel a intrat cu camionul in multimea de oameni care se aflau pe acel bulevard, ucigand 84 de persoane, inclusiv zece copii, Bono si ai clienti ai restaurantului au fost cuprinsi de panica si s-au refugiat in incinta acestuia.

Dupa atac, trupa U2 a publicat pe contul ei de Twitter o fotografie a chitaristului Edge, insotita de urmatorul mesaj: "Iubirea este mai puternica decat orice lucru care ii sta in drum - Bono, Edge, Adam, Larry".

Anne-Laure Rubi a spus pentru "Le Parisien" ca, "din reflex", l-a strans de brat pe Christian Estrosi, fostul primar din Nisa, care statea la masa langa Bono.

Angajatii restaurantului au tras foarte repede obloanele si i-au instruit pe toti cei prezenti pe terasa sa se ascunda in interiorul stabilimentului si sa isi pastreze calmul, pana cand politia locala la va semnala ca pericolul a trecut.

Bono detine o casa in apropiere de Nisa, in localitatea Eze, unde se afla in vacanta alaturi de cativa prieteni.

Celebrul rocker a fost in cele din urma salvat din acel restaurant de un grup de politisti inarmati, care l-au escortat pana la piata Massena, aflata in apropiere.

"A trecut o ora si jumatate pana cand politia a venit sa ne scoata de acolo.

La un moment dat, au existat temeri ca hotelul Meridien, aflat in apropiere, se afla sub asediu si ca o bomba urma sa explodeze in curand.

De asemenea, in acelasi restaurant se mai aflau Eric Dupont-Moretti, avocatul fotbali... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro