Bona care a decapitat o fetita la Moscova a fost inculpata pentru crima

Bona care a decapitat o fetita la Moscova a fost inculpata pentru crima

Gulcehra Bobokulova, in varsta de 38 de ani, "a fost inculpata astazi pentru uciderea unui copil de varsta frageda", a anuntat Comitetul rus de ancheta. Bona, originara din Uzbekistan, o fosta republica sovietica din Asia Centrala cu o populatie majoritar musulmana, este acuzata ca a ucis luni, cu o lovitura de cutit, o fetita de patru ani de care avea grija si pe care a decapitat-o ulterior.

acum 93 luni (4 Mar 2016)

Gulcehra Bobokulova, in varsta de 38 de ani, "a fost inculpata astazi pentru uciderea unui copil de varsta frageda", a anuntat Comitetul rus de ancheta.

Bona, originara din Uzbekistan, o fosta republica sovietica din Asia Centrala cu o populatie majoritar musulmana, este acuzata ca a ucis luni, cu o lovitura de cutit, o fetita de patru ani de care avea grija si pe care a decapitat-o ulterior.

Bobokulova, care avea antecedente psihiatrice, potrivit anchetatorilor, este acuzata, de asemenea, de incendierea apartamentului in care locuia victima.

In timpul anchetei, acuzata, care era "diagnosticata de mai multa vreme cu schizofrenie", va fi supusa unor examinari psihiatrice si psihologice "menite sa stabileasca starea sa mentala", precizeaza comunicatul.

Tatal bonei, plasata miercuri in detentie pentru cel putin doua luni, a declarat din Uzbekistan pentru presa rusa ca fiica sa a fost internata in 2002, dand asigurari in acelasi timp ca de atunci "totul a revenit la normal". De asemenea, cand a comparut in fata instantei, miercuri, aceasta mama a trei copii, divortata, le-a spus jurnalistilor ca "Allah i-a ordonat" sa o ucida pe fetita, iar joi, in imagini video filmate probabil in timpul interogatoriului si difuzate pe Youtube, insa a caror autenticitate nu a putut fi stabilita, ea afirma ca a ucis copilul pentru "a razbuna" bombardamentele rusesti din Siria. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro