BOMBA la FIFA: Joseph Blatter, reconfirmat in functia de presedinte. Printul Ali s-a retras!

UPDATE 20.08 Joseph Blatter, 79 ani, a fost reconfirmat in funcția de președinte al FIFA, după ce contracandidatul său, prințul iordanian Ali bin Al Hussein, 39 ani, s-a retras din cursă chiar inaintea turului al doilea.

acum 71 luni (29 May 2015)

UPDATE 20.08 Joseph Blatter, 79 ani, a fost reconfirmat in funcția de președinte al FIFA, după ce contracandidatul său, prințul iordanian Ali bin Al Hussein, 39 ani, s-a retras din cursă chiar inaintea turului al doilea. Insă potrivit regulamentului, avand in vedere că niciunul nu a obținut 2 treimi din voturi, s-a recurs la continuarea cu al doilea tur de scrutin.

Joseph Blatter a caștigat astfel al cincilea său mandat, după ce a fost ales prima dată in 1998. Primul mesaj al lui Blatter, la inceputul celui de-al cincilea mandat

------

Primul tur al alegerilor pentru președinția FIFA s-a incheiat cu victoria actualului șef, Joseph Blatter. Elvețianul a luat 133 voturi, in timp ce contracandidatul său a fost votat de 73 federații, astfel că se va merge in turul al doilea.

Regulamentul FIFA prevede ca in primul tur să se impună candidatul care obține 2 treimi din voturi, prag care nu a fost indeplinit. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro