BOMBA in showbiz! Iulia Vantur indagostita? "Traim o poveste de dragoste"

Imi face placere sa lucrez cu astfel de oameni pentru ca mereu ai ceva de invatat de la ei, poti schimba experiente si toata lumea are de invatat" a incheiat vedeta de la Bollywood.

acum 98 luni (8 Oct 2014)

In aceasta dupamiaza Dima Trofin, unul din artisti din LaLa Band, a avut filmarile videoclipului noii lui piese "Cersesc iubire". Protagonista din scenariul videoclipului este chiar Iulia Vantur, care traieste o "poveste de dragoste" cu Dima. La un momentdat, orice poveste de dragoste are sarea si piperul, are momentele de conflict, pasiune si iubire. Dima cerseste iubirea continuu, iar eu sunt inabordabila, ma uit urat la el, iar la un momentdat ne si certam", ne-a povestit despre scenariul din videoclip Iulia Vantur.

Iulia are doar cuvinte de lauda la adresa lui Dima "Mi-a placut mult piesa si nu mi-a fost greu sa accept, mai ales ca noi ne stiam cu mult inainte. Imi face placere sa lucrez cu astfel de oameni pentru ca mereu ai ceva de invatat de la ei, poti schimba experiente si toata lumea are de invatat" a incheiat vedeta de la Bollywood. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro