BOMBA! Cum il determina HORIA BRENCIU pe STEFAN BANICA sa renunte la fumat

BOMBA! Cum il determina HORIA BRENCIU pe STEFAN BANICA sa renunte la fumat

"Doar pe tata il las sa mai fumeze" Brenciu nu tolereaza ca un om de succes ca Banica, sa fie dependent de fumat, motiv pentru care , are o "predica" si pentru el.

acum 113 luni (17 Sep 2014)

Cei trei jurati, se pare ca, se inteleg si se chiar potrivesc la emsisiunea pentru care au fost cooptati, insa este o singura problema. Banica si Delia fumeaza, iar Brenciu nu tolereaza. Cu Delia am fost mai dur. Ei i-am facut program, si i-am interzis clar sa mai fumeze. Cu ea este putin mai usor de lucrat, cu Banica, insa, e mai complicat", a declarat, in EXCLUSIVITATE pentru realitatea.net, Horia Brenciu.

"Doar pe tata il las sa mai fumeze" Brenciu nu tolereaza ca un om de succes ca Banica, sa fie dependent de fumat, motiv pentru care , are o "predica" si pentru el. "Cu Banica e mai greu, ca asta e mai incapatanat. Nu pot sta cu el in pauzele de la filmari, pentru ca imi fumeaza in fata. Nu cred ca l-a atacat cineva vreodata atat de dur, cu privire la fumat, cum am facut-o eu. Doar pe tata il mai las sa fumeze o tigara pe zi. Decat sa il stresez pe tata care are 84 de ani, mai bine il las sa fumeze o tigara. Este o vedeta, care are o datorie fata de public. Daca te simte femeia, care nu fumeaza, ca mirosi a fum, divorteaza, fuge de tine", ne-a mai spus Horia Brenciu. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro