Bolile care dau miros de peste urinei. Cand trebuie sa ne adresam medicului

Bolile care dau miros de peste urinei. Cand trebuie sa ne adresam medicului

Dusurile mai dese nu vor schimba mirosul de peste al urinei, dau asigurari medicii, intrucat aceasta situatie nu are nimic de-a face cu igiena personala. Este produsa de infectii cu bacterii sau fungi si poate determina disconfort la urinare, inflamarea vaginului, scurgeri vaginale, mancarime si urina cu miros de peste. Suplimentarea cantitatii de apa in dieta poate fi de ajutor, dar cele mai severe astfel de situatii trimit pacientul direct pe masa de operatie.

acum 90 luni (18 Oct 2016)

Dusurile mai dese nu vor schimba mirosul de peste al urinei, dau asigurari medicii, intrucat aceasta situatie nu are nimic de-a face cu igiena personala. De vina pot fi anumite boli, si nu putine, din pricina carora ambele genuri ajung sa experimenteze aceasta situatie.

Trimetilaminuria - TMAU - un sindrom metabolic cunoscut si sub numele de sindromul mirosului de peste. Persoanele afectate de acest sindrom ale carei cauze sunt necunoscute au un miros corporal foarte asemanator celui de peste stricat din cauza ca organismului lor nu are o enzima care descompune trimetilamina, o substanta puternic mirositoare, produsa in intestine. Odata ce concentratia acestei substante creste - mai ales dupa consumul de oua, ficat sau peste - corpul o elimina prin urina, transpiratie, fluide vaginale sau saliva. Intregul sistem urinar - vezica, rinichii, uretrele - este construit pentru a ne scapa de toxinele din corp. Anatomia femeilor si vecinatatea vaginului cu anusul si cu sfincterul vezicii urinare le fac pe acestea mai vulnerabile la infectii. Pot aparea senzatii de arsura in momentul urinarii, urinari frecvente, precum si o urina inchisa la culoare, cu miros de peste. Are loc sub actiunea unei bacterii patogene, dar de regula e greu de indicat cu precizie despre ce e vorba. Cele mai comune simptome includ durerea la urinat, disconfortul in regiunea pleviana si mirosul de amoniac al urinei. In plus, mai pot fi frisoane, oboseala, febra si nevoia de a urina frecvent. Este produsa de infectii cu bacterii sau fungi si poate determina disconfort la urinare, inflamarea vaginului, scurgeri vaginale, mancarime si urina cu miros de peste. Urina cu miros de peste, insotita de dureri de spate puternice pot fi semnul existentei unor pietre la rinichi. Suplimentarea cantitatii de apa in dieta poate fi de ajutor, dar cele mai severe astfel de situatii trimit pacientul direct pe masa de operatie. Proasta functionare a ficatului poate determina miros de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro