Bogdan Naumovici, publicitar: Campania prezidentiala este una "saracuta"

Bogdan Naumovici, publicitar: Campania prezidentiala este una

Pe de alta parte, despre candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, Naumovici declara ca promoveaza "Romania lucrului bine tacut" si ca "nu i se pare implicat". Si chiar si discursul asta: sa nu mai fie galagie, sa nu mai fie scandal, e exact discursul pe care eu il auzeam in '90. Ca om de dreapta nu imi place desigur platforma lui, dar ca om de comunicare, cand ma uit la ea, admit ca face ceea ce trebuie", mai spune Bogdan Naumovici.

acum 104 luni (10 Oct 2014)

Din punctul de vedere al ideilor, nu vad nimic nou, cu exceptia Monicai Macovei", a declarat Bogdan Naumovici.

Astfel, in viziunea publicitarului, campania Monicai Macovei arata mai bine decat personajul politic, munca "oamenilor entuziasti", delegati cu construirea imaginii de campanie, remarcandu-se in acest sens. Este o campanie dusa fara mijloace mari financiare, pare dusa mai mult pe Internet si alegerile se vor castiga pe Internet, cand se va vota pe Internet. Este o nisa utila care merita activata, dar e mica, concentrata in urban si care nu prea iese la vot", precizeaza Noumovici.

In ceea ce o priveste pe cea de-a doua candidata la Presedintie, Elena Udrea, publicitarul precizeaza ca platforma sa de campania este "subtire" si " la limita vulgaritatii". Cand era dna Vuitton si Louboutin, cand traia intr-o garsoniera din Romania si facea piata intr-o geaca ponosita, alaturi de romascani. Cred ca isi imagineaza ca vin la vot mai multi barbati, decat femei si ca ei voteaza fara cine stie ce discernamant politic. Este la limita vulgaritatii si nu vad de ce te-ai duce acolo, daca esti om politic serios. O sa atragi pusti de 20 de ani care au fantezii.

Pe de alta parte, despre candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, Naumovici declara ca promoveaza "Romania lucrului bine tacut" si ca "nu i se pare implicat". Dl Iohannis pare ca ar candida, asteptand sa treaca alegerile ca sa se intoarca la Sibiu. Nu-l vad atacandu-l pe Ponta, nu-l vad vehement si Ponta are multe vulnerabilitati, despre care Ioahnnis tace foarte bine. Cartea e clara: sunt om serios, fapte nu vorbe. Si ma incurci cand nu stiu nici faptele, nici vorbele. Singurele fapte care ies in presa, si e normal sa fie asa in campanie, sunt sase case. Spune-mi ce ai facut, ca eu nu stiu ce ai facut in Sibiu! Tu trebuie sa-mi spui, nu sa le caut eu, daca astea sunt faptele cu care te lauzi. Deci daca nu vrei vorbe, ci fapte, povesteste-mi faptele, trimite-mi-le pe e... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro