Bogdan Diaconu, sotul Mariei Olaru, reactioneaza la acuzele lui Cartianu: "Gogomanii! Singura mea legatura cu Putin e ca avem neveste gimnaste"

Bogdan Diaconu, sotul Mariei Olaru, reactioneaza la acuzele lui Cartianu:

Multe dintre povestile Mariei Olaru ii au in centru pe Octavian Bellu si pe Mariana Bitang, legendarii antrenori fiind acuzati ca foloseau metode mai putin ortodoxe pentru a motiva gimnastele.

acum 49 luni (3 Jun 2016)

Multe dintre povestile Mariei Olaru ii au in centru pe Octavian Bellu si pe Mariana Bitang, legendarii antrenori fiind acuzati ca foloseau metode mai putin ortodoxe pentru a motiva gimnastele. " Fosta gimnasta Maria Olaru spune ca antrenorii care au facut-o campioana mondiala si olimpica - Octavian Belu si Mariana Bitang - ii vorbeau urat si chiar o bateau. Dar faptul ca Maria Olaru s-a maritat cu deputatul Bogdan Diaconu, un personaj insalubru, rusofon, antieuropean si antiamerican, creatie a PSD si actual presedinte al PRU, ma baga la banuieli.

Bogdan Diaconu, candidat la Primaria Bucurestiului, a reactionat la "banuielile" lui Cartianu: "Imi rezerv dreptul de a-l actiona in judecata pe Grigore Cartianu pentru aceste gogomanii. Il anunt pe Grigore Cartianu ca eu n-am fost niciodata in Rusia si nici n-am de gand sa ma duc. A mai spus cineva ca sunt bratul lui Putin, dar singura mea legatura dintre mine si el este ca avem neveste gimnaste. Eu nu ma pricep la gimnastica si n-am influentat-o in nciun fel, cartea e scrisa de un an, a fost nevoie ca Maria sa si gaseasca o editura curajoasa ca sa o publice", a declarat Bogdan Diaconu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro