Bogdan Aurescu participa, luni, la Consiliul Afaceri Externe

Citește și: Bogdan Aurescu pledează pentru consolidarea statului de drept in Moldova Totodată, Inaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate, Federica Mogherini va face o prezentare a elementelor PESC (Politica Externă și de Securitate Comună) de pe agenda Consiliului European din 25-26 iunie 2015 şi va informa miniştrii de externe europeni despre rezultatele discuţiilor purtate cu prilejul vizitelor recente efectuate in Orientul Mijlociu, la New York şi Washington privind procesul de Pace in Orientul Mijlociu, precizează sursa citată.

acum 96 luni (22 Jun 2015)

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, participă, luni, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe (CAE), unde va avea loc o dezbatere privind relaţiile UE cu Asia, informează Mediafax.

Citește și: Bogdan Aurescu pledează pentru consolidarea statului de drept in Moldova

Totodată, Inaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate, Federica Mogherini va face o prezentare a elementelor PESC (Politica Externă și de Securitate Comună) de pe agenda Consiliului European din 25-26 iunie 2015 şi va informa miniştrii de externe europeni despre rezultatele discuţiilor purtate cu prilejul vizitelor recente efectuate in Orientul Mijlociu, la New York şi Washington privind procesul de Pace in Orientul Mijlociu, precizează sursa citată.

In cadrul dejunului de lucru, şefii diplomaţiilor europene vor avea o dezbatere privind cooperarea UE-ONU in domeniul gestionării crizelor şi al dezvoltării, in prezenţa Secretarului General al ONU, Ban Ki-moon. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro