Bogatasii patrupezi ai lumii: animale de companie care detin averi de milioane de euro

Bogatasii patrupezi ai lumii: animale de companie care detin averi de milioane de euro

Tommaso O pisica adunata de pe strazi, Tommaso a devenit unul dintre cele mai bogate animale din lume dupa ce o femeie bogata din Italia i-a lasat o mostenire de 12 milioane de euro, dupa ce a murit la varsta de 94 de ani. FOTO Facebook Pontiac Actrita Betty White a infiintat un fond pentru Pontiac, un golden retriever, care va mosteni peste 4 milioane de euro de care va beneficia dupa moartea sa, alaturi de alte animale de companie detinute de White.

acum 105 luni (31 May 2015)

Choupette

Pisica designerului Karl Lagerfeld a lansat si o carte autobiografica, iar fanii ei, cel putin cele 48.000 care o urmaresc pe Twitter si inca 60.000 pe Instagram, adora fiecare aparitie a felinei in mediul online.

Birmaneza lui Lagerfeld castiga singura bani, anul trecut reusind sa puna labuta pe doua contracte publicitare, unul cu producatorul auto german Opel si al altul cu brandul de cosmetice Shu Uemura, care i-au adus aproape 3 milioane de euro in banca. Averea sa ar ajunge la peste 90 de milioane de euro, aproape la fel de mult ca banii castigati de felina cantaretei Taylor Swift, botezata Olivia Benson.

FOTO newnownext.com

Grumpy Cat

La fel ca Choupette, imbufnatul cunoscut drept Grumpy Cat are o avere estimata la 92 de milioane de euro, bani facuti din actorie si reclame. Felina morocanoasa a devenit celebra in 2012, dupa ce a fost postata pe internet o poza care o infatisa, iar de atunci a strans 280.000 de fani pe Twitter, 662.000 pe Instagram si 7.5 milioane de like-uri pe Facebook. Este si cazul lui Gunther al IV-lea, un ciobanesc alsacian care a mostenit peste 300 de milioane de euro de la tatal sau, Gunther al III-lea.

FOTO kiwikidsnews.co.nz

Gunther al IV-lea traieste intr-un palat, ingrijit de o menajera si un valet, iar la cina prefera friptura si caviarul. Este plimbat zilnic de soferul personal, are parte de tratamente cosmetice si de zbenguiala in piscina.

Tommaso

O pisica adunata de pe strazi, Tommaso a devenit unul dintre cele mai bogate animale din lume dupa ce o femeie bogata din Italia i-a lasat o mostenire de 12 milioane de euro, dupa ce a murit la varsta de 94 de ani.

Conchita

Conchita este un chihuahua considerat cel mai rasfatat caine din lume, stapana sa fiind cea care declara ca scoate din buzunar cel putin 9.0... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro