Bogatas filmat facand sex de amanta mai tanara. Cum l-a pacalit ibovnica sa-i vireze o suma uriasa de bani

Bogatas filmat facand sex de amanta mai tanara. Cum l-a pacalit ibovnica sa-i vireze o suma uriasa de bani

Pentru faptele de santaj, Lacramioara Varga a primit o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare. La interval de cateva zile, Varga a pretins si a primit de la persoana vatamata suma de 6.000 Euro pentru a-i achita sulta sotului ei, de care s-a despartit.

acum 68 luni (22 Mar 2018)

Pentru faptele de santaj, Lacramioara Varga a primit o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare. Femeia a ajuns in vizorul legii dupa ce a primit de la amantul sau suma totala de 75.400 de lei.

Ea fost prinsa in flagrant, la locul ei de munca, cand primea alti 10.000 de euro de la acelasi barbat, care erau, insa, inseriati. De asemenea, Lacramioara Varga s-ar fi folosit de pretextul ca ar fi fost insarcinata, se arata in motivarea primei instante.

"Astfel, persoana vatamata, sub imperiul temerii insuflate de inculpata, cu darea in vileag a relatiei lor amoroase, compromitatoare pentru persoana vatamata, avand in vedere si varsta acesteia (58 de ani) si faptul ca domiciliaza si traieste intr-un mediu care l-ar fi supus oprobiului public, i-a remis inculpatei suma de 7.000 lei pentru a face avort", se arata in documentul citat.

Judecatorii au mai notat ca, la aproximativ 2-3 zile, femeia s-a prezentat la locul de munca al barbatului si sub acelasi pretext, a primit de la S.I. La interval de cateva zile, Varga a pretins si a primit de la persoana vatamata suma de 6.000 Euro pentru a-i achita sulta sotului ei, de care s-a despartit. Pe 23 martie, varga a mers din nou la locul de munca al fostului amant si i-a spus ca nu a facut avort pentru ca este prea riscant.

In cele din urma barbatul a inregistrat-o pe fosta sa amanta si a mers la Politie, tot el punand la dispozitia organelor de ancheta cei 10.000 de euro cu care femeia a fost prinsa in flagrant. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro