Boeing-ul 737, cu seria N313P, dovada ca Romania era parte din programul CIA | Puscariile secrete

Boeing-ul 737, cu seria N313P, dovada ca Romania era parte din programul CIA | Puscariile secrete

Un articol publicat de Washington Post a declansat uriasul scandal al inchisorilor secrete Scandalul a izbucnit in toamna anului 2005 cand Washington Post a publicat un articol despre planul CIA de a avea inchisori secrete in afara granitelor SUA pentru membri importanti ai retelei Al-Qaeda capturati in Afganistan si in alte tari care sponsorizau terorismul.

acum 75 luni (2 Jul 2016)

Un articol publicat de Washington Post a declansat uriasul scandal al inchisorilor secrete

Scandalul a izbucnit in toamna anului 2005 cand Washington Post a publicat un articol despre planul CIA de a avea inchisori secrete in afara granitelor SUA pentru membri importanti ai retelei Al-Qaeda capturati in Afganistan si in alte tari care sponsorizau terorismul.

In scandalul inchisorilor secrete ale CIA s-a ajuns la spagile luate de oficiali romani | Puscariile secrete

CIA a infiintat centre de detentie, numite in dosarele clasificate "locuri negre" ("black-sites"), in opt tari, intre care Thailanda, Afganistan si cateva state esteuropene.

Sursele citate de cotidianul american dezvaluiau ca numarul prizonierilor din inchisorile secrete ar fi fost de cel putin o suta.

+Surse PSD: Cum s-au certat presedintele Klaus Iohannis si directorul SIE, Mihai ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro