Boby Varga, romul care a nenorocit un student in Cluj, a fost condus pe ultimul drum cu fastul unei nunti. Peste 1000 de persoane i-au fost alaturi

Boby Varga, romul care a nenorocit un student in Cluj, a fost condus pe ultimul drum cu fastul unei nunti. Peste 1000 de persoane i-au fost alaturi

Luni, Boby Varga romul de doar 22 de ani care a murit saptamana trecuta intr-un accident de circulatie in localitatea Fundatura dupa ce a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un cap de podet, a fost condus pe ultimul drum in localitatea natala. La priveghi a fost invitat un grup de lautari din Timisoara sa intretina atmosfera, iar pentru pomana de dupa inmormantare au fost comandate la o firma de catering peste 500 de portii de mancare.Boby Varga a fost inmormantat dupa obiceiurile locului in localitatea natala Floresti.

acum 77 luni (9 Sep 2014)

Luni, Boby Varga romul de doar 22 de ani care a murit saptamana trecuta intr-un accident de circulatie in localitatea Fundatura dupa ce a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un cap de podet, a fost condus pe ultimul drum in localitatea natala.

Inmormantarea tanarului a atras in satul Floresti din comuna Nimigea de Jos peste 1000 de romi. Tanarul a fost imbracat in costum de mire cu sacou alb si pantaloni negri, iar in mana i-a fost asezata o hartie de 50 de euro.

La priveghi a fost invitat un grup de lautari din Timisoara sa intretina atmosfera, iar pentru pomana de dupa inmormantare au fost comandate la o firma de catering peste 500 de portii de mancare.Boby Varga a fost inmormantat dupa obiceiurile locului in localitatea natala Floresti. Noi suntem in jur de 450 de veri si nepoti.

Potrivit unchiului tanarului, la inmormantare a participat si cea pe care urma s-o conduca la altar Boby Varga, iubita sa nemtoaica, ce a venit din Germania special sa-si conduca logodnicul pe ultimul drum.

Familia, violenta cu medicii care incercau sa-l salveze pe Boby

Potrivit dejeanul.ro, pompierii de la descarcerare au avut nevoie de 20 de minute pentru a-l scoate pe tanar dintre fiare contorsionate, medicii ajunsi la fata locului gasindu-l in stop cardio-respirator.

Pentru ca rudele lui Boby Varga au urmarit ambulanta, care se indrepta spre Institutul de Medicina Legala din Cluj-Napoca, echipajul a cerut sa fie asteptati la sosirea in Cluj-Napoca de fortele speciale ale politiei, lucru care s-a si intamplat.

A lasat intr-o balta de sange un student

In luna iunie a acestui an, Boby Varga, impreuna cu fratele sau Calin, au lasat intr-o balta de sange un student, dupa ce acesta a indraznit sa ii atentioneze ca au parcat unde nu trebuie.

Studentul a suferit o dubla fractura de mandibula, intrand direct in sala de operatii... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro