Bobby Paunescu, despre declaratiile lui Tudose privind bancile: E o miscare de marketing politic care tine la romani. Ii va creste popularitatea. E in linie pentru a deveni seful PSD

Am avut un cont in banca cu o suma minora, 500 de dolari, si dupa doi ani m-a sunat banca sa-mi spuna nu doar ca nu mai am banii, ci ca mai trebuie sa mai dau eu 50 de dolari ca de fapt comisionul cu care au avut grija de ei, i-au pazit, i-au dus la toaleta noaptea sau le-au dat sa bea apa cand le era sete a mancat fondul si trebuie sa mai aduc si eu niste bani de acasa.

acum 33 luni (24 Sep 2017)

Declaratia premierul Tudose potrivit careia nu are conturi deschide la banci, iar salariul il primeste in plic este "o miscare de marketing politic care tine la romani", a declarat cineastul Bobby Paunescu, la emisiunea X-PRESS, moderata de directorul editorial al ziarului RL, Sabin Orcan.

"Avem de-a face cu o miscare de marketing politic care tine la romani.

Prim-ministrul e cel care conduce masina numita Romania, dar el afirma ca bancile sunt, de fapt, mafioti si nu ne explica ce masuri a luat in acest sens si ne obliga sa trecem totul la punga.

Deputatul USR Claudiu Nasui a declarat ca o persoana care este "dusa de nas atat de usor de banci nu poate fi numita nici contabil la o firma si sub nicio forma, premier al unei tari". Daca poti sa fii dus de nas de banci cat sa ti se ia banii din cont, nu poti sa fii numit nici macar contabil la o firma si sub nicio forma premier al unei tari".

Pemierul Mihai Tudose a declarat, marti, la Romania TV, ca a avut o experienta neplacuta cu bancile si ca refuza ca salariul sa-i fie pus pe card pentru ca banca sa nu beneficieze de comision la fiecare retragere, Tudose afirmand ca "nu-l merita".

Cand i s-a atras atentia ca s-ar putea crede ca recentele sale critici la adresa bancilor ar fi expresia unei atitudini subiective, premierul a admis ca a existat un episod neplacut in relatia cu o banca. Am avut un cont in banca cu o suma minora, 500 de dolari, si dupa doi ani m-a sunat banca sa-mi spuna nu doar ca nu mai am banii, ci ca mai trebuie sa mai dau eu 50 de dolari ca de fapt comisionul cu care au avut grija de ei, i-au pazit, i-au dus la toaleta noaptea sau le-au dat sa bea apa cand le era sete a mancat fondul si trebuie sa mai aduc si eu niste bani de acasa. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro