Bob Dylan rupe tacerea. Cantaretul va accepta Premiul Nobel pentru literatura

Bob Dylan rupe tacerea. Cantaretul va accepta Premiul Nobel pentru literatura

Pana acum, Dylan nu a facut niciun comentariu cu privire la premiul de 900.000 de dolari, in ciuda incercarilor repetate ale Academiei Suedeze de a-l contacta de cand a fost numit castigator pe 13 octombrie.

acum 73 luni (29 Oct 2016)

Pana acum, Dylan nu a facut niciun comentariu cu privire la premiul de 900.000 de dolari, in ciuda incercarilor repetate ale Academiei Suedeze de a-l contacta de cand a fost numit castigator pe 13 octombrie. Oricine viseaza la ceva de genul asta", a declarat Dylan pentru The Telegraph, in primul sau interviu de la anuntul Academiei suedeze. Desigur", a spus Dylan, potrivit unui comunicat de presa al Fundatiei Nobel. Apreciez onoarea atat de mult", i-a spus Dylan secretarului permanent al Academiei suedeze, Sara Danius.

Comisia care a acordat Premiul Nobel pentru Dylan a spus ca este la latitudinea cantaretului daca va participa la ceremonia de decernare a premiilor din cursul acestui an. "Nu a fost inca decis daca Bob Dylan va participa la evenimentele din timpul Saptamanii Nobel de la Stockholm din decembrie", precizat Fundatia Nobel vineri, mentionand ca va informa publicul in aceasta privinta de indata ce este posibil.

Separat, Dylan a declarat cotidianului britanic Telegraph ca va participa la ceremonia Premiului Nobel, daca poate: "Absolut.

Cu toate acestea, nerecunoasterea premiului de catre Dylan, pentru o perioada asa lunga de timp, a starnit semne de intrebare. Saptamana trecuta, un membru al Academiei suedeze a descris tacerea lui ca "lipsa de respect si aroganta". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro