BMW-ul unei doctorite, distrus de flacari: "Eu o sa imi iau alta mai frumoasa, mai noua, dar tu ramai un neispravit, drogat, criminal"

BMW-ul unei doctorite, distrus de flacari:

Orice persoana care imi poate oferi cel mai mic detaliu despre asta, va fi rasplatita oficial si cu protectie si cu foarte multi bani, astfel incat sa traiasca linistit trei generatii!", a scris Georgeta Rus pe pagina sa de Facebook.

acum 32 luni (5 Jun 2018)

Autoturismul medicului Georgeta Rus, coordonator al Centrului de Permanenta din Becicherecu Mic, judetul Timis, a ars noaptea trecuta. Medicul, care a fost consilier judetean in mandatul trecut, a scris un mesaj pe Facebook din care lasa sa se inteleaga ca stie cine i-a incendiat masina. Atata iti reuseste si tie in viata asta: sa distrugi masini scumpe sub aburii drogurilor si alcoolului! Eu o sa reusesc sa mi-o inlocuiesc, in cateva zile o sa vezi in fata cabinetului alta masina, mai frumoasa, mai noua! Dar tu ramai un neispravit, drogat, criminal!", a scris medicul care le-a promis foarte multi bani celor ce pot sa ofere detalii. "Criminalistica mai are nevoie de cateva detalii ca sa se intregeasca concluzia finala si sa dai socoteala de ce ai facut! Nu are cum sa te mai apere mamica si taticul! Orice persoana care imi poate oferi cel mai mic detaliu despre asta, va fi rasplatita oficial si cu protectie si cu foarte multi bani, astfel incat sa traiasca linistit trei generatii!", a scris Georgeta Rus pe pagina sa de Facebook. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro