BMW are un "motor" decupat din viitor: motocicleta care nu se rastoarna si care nu face accidente INFOGRAFIC

Tehnologia viitorului pusa in motocicleta La 100 de ani de la infiintarea companiei de automobile BMW, viziunea asupra viitorului este ceea ce conteaza. Costum bionic si ochelari inteligenti Cireasa de pe tort o reprezinta costumul bionic care poate directiona purtatorul in diverse directii daca navigarea GSP este pornita, vibrand in anumite zone ale corpului, dar si de ochelarii inteligenti pentru realitate augmentata care afiseaza informatii pe trei ecrane diferite.

acum 83 luni (17 Oct 2016)

Tehnologia viitorului pusa in motocicleta

La 100 de ani de la infiintarea companiei de automobile BMW, viziunea asupra viitorului este ceea ce conteaza. Denumita BMW Motorrad Vision Next 100, autovehiculul pe doua roti are un design futurist care include tehnologii pe care compania vrea sa le puna in aplicare pentru generatiile viitoare, intre care se numara: emisii zero, putere electrica, un cadru care ajuta la manevrarea usoara a motocicletei, roti care se adapteaza terenului si un nou sistem, denumit Self-Levelling, care previne accidentele.

Cadrul triunghiular de culoare neagra, creat pentru a rememora prima motocicleta BMW, modelul 1923 R32, isi poate schimba forma din mers, directia se ajusteaza in fuctie de viteza, iar la viteze mari cadrul devine rigid pentru a spori stabilitatea.

Costum bionic si ochelari inteligenti

Cireasa de pe tort o reprezinta costumul bionic care poate directiona purtatorul in diverse directii daca navigarea GSP este pornita, vibrand in anumite zone ale corpului, dar si de ochelarii inteligenti pentru realitate augmentata care afiseaza informatii pe trei ecrane diferite. Mersul pe motocicleta inseamna mai mult decat mobilitate, este o alegere in ceea ce priveste stilul de viata, un spirit de aventra, o experienta dincolo de lumea digitala. Motocicleta asta nu se poate rasturna", Edgar Heinrich, seful diviziei de design de la BMW, pentru motorcyclenews.com. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro