BMW a ales anvelopa de iarna Nokian WR D4 ca echipament original pentru modelul X1

BMW a ales anvelopa de iarna Nokian WR D4 ca echipament original pentru modelul X1

Anvelopa Nokian WR D4 este o anvelopa de iarna de ultima generatie, dezvoltata de Nokian Tyres pentru conditiile meteorologice specifice Europei Centrale. Acum, colaborarea cu BMW Group extinde aceste operatiuni si consolideaza pozitia Nokian Tyres in Europa Centrala, cea mai mare piata de desfacere pentru anvelopele de iarna din intreaga lume si, prin urmare, una dintre cele mai importante regiuni de dezvoltare pentru Nokian Tyres.

acum 64 luni (5 Dec 2017)

Anvelopa Nokian WR D4 este o anvelopa de iarna de ultima generatie, dezvoltata de Nokian Tyres pentru conditiile meteorologice specifice Europei Centrale. Aceasta ofera aderenta excelenta si confort din punct de vedere al manevrabilitatii, chiar si la viteze ridicate.

Pentru a primi aprobarea de echipament OE din partea BMW Group, anvelopa Nokian WR D4 a fost supusa programului aprofundat de testare al producatorului auto.

De-a lungul timpului, Nokian Tyres a colaborat activ cu producatorii de automobile, cu precadere in tarile nordice. Acum, colaborarea cu BMW Group extinde aceste operatiuni si consolideaza pozitia Nokian Tyres in Europa Centrala, cea mai mare piata de desfacere pentru anvelopele de iarna din intreaga lume si, prin urmare, una dintre cele mai importante regiuni de dezvoltare pentru Nokian Tyres.

"Colaborarea cu BMW Group, arata faptul ca Nokian Tyres, cel mai nordic producator de anvelope din lume, este un nume de referinta, iar calitatea produselor noastre este apreciata.

Nokian Tyres produce anvelopele de iarna distribuite pentru BMW in unitatea sa de productie din Finlanda - locatia in care a luat nastere prima anvelopa de iarna din lume, in urma cu peste 80 de ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro