Blonda superba din Bistrita care "a facut" toata Europa pe motocicleta. "Sunt ca un copil mic care vrea sa mearga peste tot"

Blonda superba din Bistrita care

Viseaza la ea de cand lua ore de chitara de la un preot motociclist, iar cand a fost plimbata de iubitul sau in urma cu trei ani a spus ca trebuie sa obtina permis special pentru motocicleta. "A luat nastere din dorinta de a avea o aplicatie speciala pentru motociclisti, care sa iti arate locuri de cazare cu parcare pentru motor, pentru ca nu poti sa ti-l lasi oriunde, pentru ca motorul se fura usor si sunt chiar foarte cautate de hoti, sa gasesti locuri frumoase pentru motociclisti, servicii de remorcare pentru motociclete. Motociclistii pot sa contribuie si ei cu informatii si noi locatii, iar cei care ofera servicii pentru amatorii de calatorii pe doua roti se pot inscrie si ei in aplicatie, existand o varianta gratuita si una care este taxata cu 39 de dolari pe an, care le permite sa adauga video-uri, poze sau conturile retelelor de socializare.

acum 40 luni (10 Jun 2018)

Are 29 de ani si a vazut in ultimii 15 ani mai multe locuri decat au vazut altii intr-o viata. A inceput sa calatoreasca odata ce s-a vazut cu buletinul in buzunar, alaturi de sora sa. Parintii le-au incurajat sa viziteze si sa descopere Europa inca de mici. "Parintii au inceput sa ma trimita in tot felul de excursii si datorita lor am inceput sa-mi deschid mintea si sa vreau mai mult. In fiecare an aveam 2-3 excursii", rememoreaza Alexandra, care a si terminat Facultatea de Limbi Moderne Aplicate, la Universitatea "Babes Bolyai" din Cluj-Napoca, tocmai pentru ca era un profil care o ajuta sa ia contact cu limbi straine si s-o poarte in locuri indepartate. Aceste excursii sunt atent prezentate, cu puncte tari si slabe, sfaturi si ponturi, pe blog-ul sau de calatorii travelwithhim.com. "Sunt ca un copil mic care vrea sa mearga peste tot" Pe lista de locuri unde ar vrea sa ajunga Alexandra regasim cele mai frumoase locuri din lume, recomandate de calatori si excursionisti din toata lumea. "Sunt ca un copil mic care vrea sa mearga peste tot", precizeaza bistriteanca, care recunoaste ca incearca sa isi faca excursiile cat mai lungi, legand pe cat posibil zile libere, zile de concediu cu weekenduri. Viseaza la ea de cand lua ore de chitara de la un preot motociclist, iar cand a fost plimbata de iubitul sau in urma cu trei ani a spus ca trebuie sa obtina permis special pentru motocicleta. Deplasarea pe doua roti a devenit atat de "banala" pentru bistriteanca, incat aceasta a ajuns sa mearga inclusiv la birou cu motocicleta.

La Mos Craciun, in vizita cu motorul La doar 3.000 de kilometri parcursi si fara prea mare experienta de trafic, Alexandra a luat hotararea sa mearga in vizita, pe motocicleta, tocmai la Mos Craciun, in cel mai nordic punct din Europa. Impreuna cu iubitul ei si cu un alt prieten, aceasta a parcurs nu mai putin de 10.000 de kilometri in doua saptamani si cateva zile. Am parcurs toata Finlanda, a ajuns in Laponia, la Mos Craciun, am m... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro