Blockbusterele verii: ce filme importante putem vedea la cinema

Blockbustereleverii: "Jurassic World" Jurrassic World este cel mai nou film din seria de succes du dinozauri, lansata si regizata de celebrul Steven Spielberg, cu 20 de ani in urma. Blockbustereleverii: "Minions / Minionii" Simpaticii aghiotanti ai lui Gru, transformati in favoritii copiilor de cele doua filme din seria de succes " Despicable Me/ Sunt un mic Ticalos", au parte, in aceasta vara, de o animatie dedicata lor. Natiunea Secreta" Potrivit procinema.ro, in cel mai nou film din franciza de succes "Mission: Impossible", agentul Ethan Hunt, interpretat de Tom Cruise, si echipa sa primesc cea mai grea misiunea de pana acum: sa neutralizeze Sindicatul - o organizatie terorista al carui scop este sa distruga pentru totdeauna propria lor organizatie, IMF.

acum 105 luni (4 Jun 2015)

Blockbustereleverii: "Jurassic World"

Jurrassic World este cel mai nou film din seria de succes du dinozauri, lansata si regizata de celebrul Steven Spielberg, cu 20 de ani in urma.

Potrivit cinemagia.ro, actiunea din "Jurrasic World" se petrece la 22 de ani de la evenimentele din "Jurassic Park", iar celebrul parc natural va fi, din nou, in prim plan. Astfel, din atractiile parcului nu vor lipsi, nici de aceasta data, Velocirapotrii si T-Rex-ul. In Nublar Lagoon, pe o parte a insulei, insa, principala atractie este un dinozaur marin, care reuseste sa faca un adevarat spectacol, spre deliciul publicului: dinozaurul sare din apa si inghite un rechin alb urias, suspendat deasupra apei. Pe masura ce dezastrul incepe sa capete proportii, vizitatorii dispar ingroziti, iar personalul parcului, aflat in stare de maxima alerta, incearca sa gaseasca o solutie pentru a stopa amenintarea, incercand sa obtina ajutor chiar din partea fostilor agresori, Velocirapotrii si T-Rex, scrie procinema.ro.

Filmul, regizat de Colin Trevorrow, si avandu-i in distributie pe actorii Chris Pratt si Judy Greer, va avea premiera in cinematografele din Romania pe 12 iunie.

Blockbustereleverii: "Ted 2"

Seth MacFarlane revine pe marile ecrane in calitate de regizor cu cea de-a doua parte a seriei de succes "Ted". Noua aventura a lui Ted si a prietenului sau uman John Bennett (Mark Wahlberg) nu are loc doar la tribunal, cei doi eroi fiind implicati si in accidente de tot felul si urmariri pe viata si pe moarte, potrivit cinemagia.ro.

Filmul, din a caruit distributie mai face parte si actrita Amanda Seyfried, va avea premiera in cinematografele din Romania pe 26 iunie. Alaturi de acesta, din distributia filmului, regizat de Alan Taylor, mai fac parte actorii Emilia Clarke, care o la interpreta pe Sarah Connor, si Jason Clarke, in rolul lui John Connor.

"Ter... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro