Blake Shelton a fost numit cel mai sexy barbat in viata, iar internautii nu sunt deloc fericiti. "Am fost urat toata viata"

Blake Shelton a fost numit cel mai sexy barbat in viata, iar internautii nu sunt deloc fericiti.

Blake Shelton si Gwen Stefani sunt impreuna de doi ani FOTO Guliver/Getty Images Revista "People" va publica si un interviu cu Blake Shelton, in care a precizat ca in copilarie era gras, iar acum incearca sa se mentinta in forma si sa manance sanatos, desi a recunoscut ca uneori nu se poate abtine de la mici gustari precum chipsurile. pic.twitter.com/z35ff0VoSY-- Mackenzie Spear (@kenzeroo95) November 15, 2017 Pe langa glumite, unele persoane au amintit si de unele comentarii rasiste, homogobe si misogine pe care Shelton le-a facut de-a lungul timpului pe Twitter, printre care "Daca nu ati observat ca Richard Simmons este gay, inseamna ca nu ati observat nici sanii lui Katy Perry", "Nu sunt gay, dar cred ca Ellen este super sexy...Stai putin...ce?".

acum 80 luni (15 Nov 2017)

Blake Shelton este primul cantaret country care este numit Cel mai sexy barbat in viata, iar anuntul a surprins pe toata lumea, intrebare preferata a internautilor fiind de ce el? Ei bine, potrivit editorilor revistei "People", Blake Shelton a castigat titlul anual datorita faptului ca are "sex appeal, un simt al umorului ascutit si o voce de inger." Shelton a declarat pentru "People" ca abia asteapta sa il tachineze pe colegul sau din show-ul "The Voice", Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, care a fost desemnat in 2013 cel mai sexy barbat in viata. Pe cat sunt de mandru si onorat ca m-ati ales pe mine, sa fac misto de Adam este singurul lucru de care imi pasa. Blake Shelton, alaturi de Adam Levine FOTO Guliver/Getty Images

Blake Shelton, originar din Oklahoma, a fost timp de zece ani cantaret de muzica country, insa a devenit populat cu adevarat in 2011, dupa ce a ajuns in juriul emisiunii "The Voice", de la NBC. Shelton a fost casatorit cu Miranda Lambert, cantareata country, si de doi ani are o relatie cu Gwen Stefani, cea care l-a si convins sa accepte premiul.

Blake Shelton si Gwen Stefani sunt impreuna de doi ani FOTO Guliver/Getty Images

Revista "People" va publica si un interviu cu Blake Shelton, in care a precizat ca in copilarie era gras, iar acum incearca sa se mentinta in forma si sa manance sanatos, desi a recunoscut ca uneori nu se poate abtine de la mici gustari precum chipsurile.

Printre cei care au fost desemnati de revista "People" drept cel mai sexy barbat in viata se numara Dwayne "The Rock" Johnson, Brad Pitt, George Clooney, Johnny Depp, Harrison Ford, Ryan Reynolds si David Beckham. Alegerea din acest an a fost intampinata cu reactii mixte in social media, multi interanuti amuzandu-se: "Blake Shelton este cel mai sexy barbat in viata pentru ca aparent Idris Elba, Chris Evans si Jason Momoa au disparut aseara de pe planeta." "Imi poate spune cineva cum naiba a castigat Blake Shelton titlul de cel mai sexy barbat i... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro