Blaga sustine ca alegerile in doua turui se pot organiza in doua saptamani

Liderii PNL Vasile Blaga, Alina Gorghiu si Theodor Stolojan se afla la Iasi, pentru a lua parte la lansarea oficiala a candidatilor formatiunii politice la alegerile locale.

acum 53 luni (17 Apr 2016)

Copresedintele PNL Vasile Blaga a reafirmat duminica dorinta liberalilor ca alegerile locale sa se desfasoare in doua tururi. Acum, de la Tribunal, am mers direct la Curtea Constitutionala", a spus Blaga, la Iasi, citat de Agerpres.

El a aratat ca o eventuala decizie a CCR in favoarea solicitarii PNL nu schimba ''cu nimic datele jocului".

"Raman aceleasi termene de depunere a candidaturilor, raman aceleasi liste, raman aceleasi sectii, raman aceleasi componente ale BEC, BEJ si sectiilor de votare. Daca decide Curtea Constitutionala, si in doua saptamani pot fi organizate alegeri in doua tururi de scrutin", a explicat Vasile Blaga.

Liderii PNL Vasile Blaga, Alina Gorghiu si Theodor Stolojan se afla la Iasi, pentru a lua parte la lansarea oficiala a candidatilor formatiunii politice la alegerile locale. Directorul Aeroportului din Iasi Marius Bodea candideaza la Primaria ieseana, iar senatorul Dumitru Oprea la Consiliul Judetean. Citeste si:

+Liberalul Toader Paleologu face praf candidatura lui Marian Munteanu: "Este o ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro