Blaga: Ponta e in stare sa suspende doua ore si Codul Penal, sa-i scape pe Mazare si pe Duicu

Blaga: Ponta e in stare sa suspende doua ore si Codul Penal, sa-i scape pe Mazare si pe Duicu

Omul asta va fi in stare sa suspende pentru doua ore si Codul Penal, sa-l scape pe Nicusor de pe aici de la Constanta si pe Mazare tot de pe aici de la Constanta si pe Duicu, care a fost in biroul sau ca sa-si puna gealatii sefi la politia nationala, sefi la parchete pe la Craiova.

acum 71 luni (3 Sep 2014)

Blaga a fost prezent, miercuri, la deschiderea Scolii de vara a pensionarilor si a varstei a treia din PDL, care se desfasoara la Mamaia, in discursul sau, liderul democrat-liberalilor afirmand ca premierul Victor Ponta nu are ce cauta in fruntea tarii, transmite corespondentul MEDIAFAX. Omul asta va fi in stare sa suspende pentru doua ore si Codul Penal, sa-l scape pe Nicusor de pe aici de la Constanta si pe Mazare tot de pe aici de la Constanta si pe Duicu, care a fost in biroul sau ca sa-si puna gealatii sefi la politia nationala, sefi la parchete pe la Craiova.

El l-a acuzat pe Victor Ponta ca teleguverneaza, ca este copilot si nu sta cu mana pe volan, iar toata energia o consuma la claxon. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro