Blaga nu mai candideaza pentru un nou mandat de senator. Cine i-ar putea lua locul in fruntea PNL din aripa PDL

Blaga nu mai candideaza pentru un nou mandat de senator. Cine i-ar putea lua locul in fruntea PNL din aripa PDL

Diferenta este ca, desi prezumtia de nevinovatie este aceeasi pentru toata lumea, doar cativa au demnitate si respect fata de partidele pe care le reprezinta si fata de electorat", a mai spus Gorghiu.

acum 56 luni (28 Sep 2016)

UPDATE Fostii lideri ai PDL urmeaza sa se reuneasca, in zilele urmatoare, intr-o sedinta in care sa desemneze un candidat pentru postul de copresedinte al PNL care revine fostilor democrat-liberali.

De asemenea, liberalii cauta si solutiile juridice pentru a-l desemna pe noul copresedinte, decizia urmand sa fie luata in Biroul Politic Central care se va reuni sambata.

Alte variante de lucru sunt convocarea unui Congres extraordinar sau pastrarea unui singur presedinte al partidului, ceea ce in mod normal ar trebui sa se intample in 2017. "Regret situatia deloc confortabila in care se afla colegul si prietenul nostru, dl copresedinte Vasile Blaga, si am totala incredere in prezumtia de nevinovatie. Asa cum am procedat in toate situatiile, nu voi face niciun comentariu pe fond, despre dosare si anchete, deoarece nu aceasta este menirea unui om politic si a unui lider de partid", a scris Gorghiu pe Facebook. De asemenea, liderul liberal a precizat ca retragerea lui Blaga de la sefie va fi resimtita de intreg partidul. In acelasi timp, demisia copresedintelui PNL este un exemplu de onoare si consecventa, care arata, inca o data, diferenta majora dintre partidul nostru si toti ceilalti. Diferenta este ca, desi prezumtia de nevinovatie este aceeasi pentru toata lumea, doar cativa au demnitate si respect fata de partidele pe care le reprezinta si fata de electorat", a mai spus Gorghiu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro