Blaga, despre faptul ca Valcov l-a turnat: Probabil vrea sa scape, ca si altii, de pedeapsa

Blaga, despre faptul ca Valcov l-a turnat: Probabil vrea sa scape, ca si altii, de pedeapsa

"Nu i-am cerut domnului Valcov, asa cum am declarat si ieri, si nimanui , de altfel, in tara asta, sa acorde cuiva vreun contract, nici pentru firma Tehnologica nici pentru o alta firma. "Domnul Liga si domnul Popescu nu au venit niciodata la mine sa ma roage sau sa imi sugereze sa intervin in favoarea firmei Tehnologica", a precizat Vasile Blaga, mentionand ca " fiica sa nu il cunoaste pe Berna si nu s-a intalnit niciodata cu el".

acum 76 luni (22 May 2015)

"Nu i-am cerut domnului Valcov, asa cum am declarat si ieri, si nimanui , de altfel, in tara asta, sa acorde cuiva vreun contract, nici pentru firma Tehnologica nici pentru o alta firma. Domnul Valcov, cred ca initial, ca sa isi rezolve problemele fata de subordonati, probabil ca a facut astfel de declaratii acolo, dar repet, niciodata nu am fost implicat in atribuirea unui contract pentru firme, nu am fost la sediului partidului sa ii spun sa dea contracte formei Tehnologica. Probabil vrea sa scape, ca si altii de pedeapsa, sau o parte din pedeapsa", a declarat Vasile Blaga, la sediul PNL, unde liberalii se intalnesc pentru a finaliza programul de guvernare si statutul, in perspectiva Consiliului National care va avea loc sambata la Pitesti.

"Domnul Liga si domnul Popescu nu au venit niciodata la mine sa ma roage sau sa imi sugereze sa intervin in favoarea firmei Tehnologica", a precizat Vasile Blaga, mentionand ca " fiica sa nu il cunoaste pe Berna si nu s-a intalnit niciodata cu el".

"Daca un singur cuvant se adevereste (n.r.- din ce a spus Darius Valcov), va dati seama ca nu mai pot sa particip la astfel de sedinte", a spus Blaga, intrebat cum va actiona daca acuzatiile aduse de Darius Valcov la adresa sa se adeveresc. Blaga a mai spus ca a trecut peste scandalul din partid legat de stenogramele de la Bihor si a anuntat ca in Cosiliul National de sambata, de la Pitesti, PNL va stabili tot planul pentru acest an si anul viitor.

Numele lui Vasile Blaga apare pomenit de martori si inculpati in dosarul de coruptie al lui Darius Valcov legat de o presupusa implicare a acestuia in legatura cu modul in care societatea lui Theodor Berna, Tehnologica Radion, ar fi castigat contracte, potrivit unor documente ale anchetatorilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro