Blaga: Daca nu-si dadea demisia eram obligati s-o radiem pe Monica Macovei, conform statutului

Blaga: Daca nu-si dadea demisia eram obligati s-o radiem pe Monica Macovei, conform statutului

"Eu nu ma bucur de demisia nimanui din partid, dar Monica Macovei nu avea altceva de facut, dupa ce s-a inscris in cursa electorala, caci altfel o radiam noi, conform statutului partidului.

acum 118 luni (3 Sep 2014)

"Eu nu ma bucur de demisia nimanui din partid, dar Monica Macovei nu avea altceva de facut, dupa ce s-a inscris in cursa electorala, caci altfel o radiam noi, conform statutului partidului. Daca ar fi dorit sa se inscrie in cursa electorala putea sa o faca intai in cursa interna din partid, alaturi de Falca, Predoiu, si daca se califica putea sa mearga mai departe sa-si revendice locul de candidat la prezidentiale, in fata lui Iohannis, prin mecanismul pe care-l stabilisem in comun cu PNL. Dar, nu a facut-o si actiuni de genul 'mie mi se cuvine' nu tin si nu le pot sustine niciodata", a afirmat Vasile Blaga, potrivit agerpres.ro.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei si-a anuntat, marti, demisia din partid si a sustinut ca reactia sa vine in urma actiunilor democrat-liberalilor si a deciziei de a-l sustine pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din noiembrie. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro