Black Friday pe woomie.ro: reduceri de pana la 80% la peste 1.000 de branduri

Black Friday pe woomie.ro: reduceri de pana la 80% la peste 1.000 de branduri

Un weekend plin de surprize si peste 500.000 de produse cu preturi speciale de Black Friday ii asteapta pe cumparatori pe woomie.ro, alaturi de reduceri ce ating o valoare cumulata de 2.000.000 de euro.

acum 88 luni (16 Nov 2016)

Un weekend plin de surprize si peste 500.000 de produse cu preturi speciale de Black Friday ii asteapta pe cumparatori pe woomie.ro, alaturi de reduceri ce ating o valoare cumulata de 2.000.000 de euro. Clientii sunt invitati sa profite de cele mai mici preturi la articole de la cele mai indragite si populare branduri ale momentului: Nike, adidas, Pierre Cardin, Lee Cooper, Puma, Everlast si nu numai!

Woomie.ro vine in intampinarea clientilor pasionati de cumparaturi la preturi mici cu o gama variata ce cuprinde in total nu mai putin de 1.000 de branduri, multumind, astfel, toate gusturile si bugetele, asa cum a demonstrat de-a lungul timpului.

Toate comenzile din cadrul campaniei Black Friday vor fi livrate in termen de 7 zile, iar echipa woomie.ro sta la dispozitie cu suport pe intreaga durata a campaniei, asigurand o experienta de shopping cat mai placuta si relaxata, intregita si de stocurile generoase cu reduceri substantiale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro