BIZAR. Coada stranie la Directia Permise Auto. Dimineata e imbulzeala scandaloasa, dupa ora 12.00 nu mai este nimeni in fata ghiseelor. PSD speculeaza abil situatia, desi responsabil e un om al lui Ponta | GALERIE FOTO

UPDATE 12,25: Coada de la sediul DRPCIV București va fi redusă prin aplicarea unui sistem de programare online, care se va adăuga sistemului de programare cu bonuri de la ghișee, care se folosește in prezent, a anunțat vineri ministrul de Interne, Dragoș Tudorache. Ministrul de Interne, Dragoș Tudorache, i-a convocat vineri , la sediul Ministerului, pe prefecții din București și Ilfov, intalnirea avand ca temă rezolvarea situației de la sediul DRPCIV București, unde sunt cozi de sute de solicitanți, mai ales la primele ore ale dimineții.

acum 90 luni (25 Nov 2016)

UPDATE 13,45: Vineri dimineață, liderul PSD, Liviu Dragnea, a postat pe contul lui de Facebook faimosul clip electoral (vezi VIDEO) in care PSD acuză Guvernul că nu e in stare să rezolve problema cozii de la DRPCIV.

UPDATE 12,25: Coada de la sediul DRPCIV București va fi redusă prin aplicarea unui sistem de programare online, care se va adăuga sistemului de programare cu bonuri de la ghișee, care se folosește in prezent, a anunțat vineri ministrul de Interne, Dragoș Tudorache.

Sistemul de programare online va funcționa incepand de luni. Pană atunci va fi implementat softul care va fi adus, in cursul zilei de vineri, de la Suceava, a precizat ministrul de Interne.

Pe de altă parte, funcționarii DRPCIV vor incepe să lucreze, pentru o anumită perioadă, in două schimburi, conform unui program prelungit, intre orele 7 - 21.

De cel puțin o săptămană, la sediul din București al DRPCIV (Direcția Regim Permise de Conducere și Inmatriculare a Vehiculelor) se constată o sitație stranie.

La primele ore ale dimineții solicitanții stau la cozi de sute de oameni - unii dintre ei fiind la sediul instituției incă din timpul nopții.

Programul oficial de lucru cu publicul al DRPCIV București, afișat și pe site-ul instituției, este luni, miercuri, joi și vineri intre orele 08.00 - 16.30, iar marțea intre orele 08.00-18.30.

Fenomenul cozii de la permise a fost speculat și de PSD, care și-a lansat unul dintre mesajele de campanie electorală susținand că va rezolva coada de la DRPCIV. Imediat după anunțul PSD, anumite instituții media, apropiate acestui partid, au lansat o campanie de presă in care au prezentat, zilnic, imagini cu coada de la Permise Auto.

"Intr-un clip electoral, PSD se plange de coada de la Permise din Pipera. Așadar, organizarea și angajările celor de la Serviciile Publice Comunitare sunt in directa subordine a prefecturilor", a subliniat editoria... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro