Bistrita are propriul "Stonehenge", care te incarca energetic. Care sunt puterile celor patru pietre

Bistrita are propriul

Placuta care insoteste centrul energetic contine si "instructiuni de folosire": "Pentru energizare stati in picioare in punctual central, cu fata spre nord, cu bratele intinse lateral in forma de cruce (pe directia est-vest), inspirati adanc de 3-4 ori, apoi lasati bratele pe langa corp si relaxati-va respirand usor.

acum 64 luni (5 Jun 2015)

Padurea-parc Shullerwald adaposteste incepand de joi un "centru energetic zonal". Nu este vorba despre ceva cladire sau ceva amplasament special, ci de patru pietre asezate sub forma de cerc.

Acesta are menirea de a te "energiza", puterile supranaturale ale acestui loc fiind testate joi chiar de catre primarul Bistritei Ovidiu Cretu, care s-a declarat "energizat" dupa aceasta experienta extrasenzoriala.

"Acesta este un loc de intersectie a liniilor energetice positive cu efecte benefice, energizante, revigoratoare si chiar tamaduitoare ale celor trei componente umane esentiale: corp-spirit-suflet. (...) Este binecunoscut din vechime faptul ca unele persoane au capacitati senzoriale deosebite si pot depista locurile cu emanatii energetice puternice, punctele de conexiune energetica a Pamantului cu Universul", ne spune placuta de langa "centrul energetic zonal".

Foto: Primaria Bistrita

Centrul energetic ar fi fost redescoperit in anul 2014, cu ocazia lucrarilor de modernizare a padurii-parc Shullerwald. Se pare ca acest centru energetic era folosit si de sasii care au locuit in Bistrita, fiind cunoscut de sute de ani.

Placuta care insoteste centrul energetic contine si "instructiuni de folosire": "Pentru energizare stati in picioare in punctual central, cu fata spre nord, cu bratele intinse lateral in forma de cruce (pe directia est-vest), inspirati adanc de 3-4 ori, apoi lasati bratele pe langa corp si relaxati-va respirand usor. Raspunsul ni-l da tot panoul: "La intrarea in spatiul dintre pietre, unde converg emanatiile de putere si energie, persoanele cu sensibilitate mare vor simti vibratii usoare, mai intai in picioare si apoi in tot corpul".

De asemenea, Bistrita este singurul oras din tara care are mere uriase din fibra de sticla amplasate in parcuri si in intersectii si struti multicolori de un metru si jumatate.

Va mai recomandam:Citeste intreg articolul pe adevarul.ro