Biletul de adio al lui Norbert, elevul care s-a aruncat de la etajul 9. Dramele infioratoare ale adolescentilor sinucigasi

Norbert B., un elev in varsta de 15 ani, din Deva, a murit joi seara, dupa ce s-a aruncat de la etajul noua, pe fereastra locuintei. Pot sa existe frustrari ale adolescentului, manifestate mai ales in aceasta perioadai a adolescentei, cand reactiile sunt deseori de a exagera tot ce se intampla in jur, de a crede ca doar ei au dreptate si de aici poate aparea o serie complexa de frustrari. Poate fi vorba de sentimente de stres, de esec, poate sa existe o lipsa de speranta in sufletul adolescentului, o stima de sine scazuta, o comunicare defectuoasa, atat in mediul familial, cat si in grupul de prieteni.

acum 83 luni (11 Nov 2016)

Norbert B., un elev in varsta de 15 ani, din Deva, a murit joi seara, dupa ce s-a aruncat de la etajul noua, pe fereastra locuintei. A fost adus in stare critica la spital, cu organele interne si oasele distruse, iar in ciuda eforturilor de resuscitare depuse de medici, nu a mai putut fi salvat.

Apropiatii sai au spus ca tanarul a lasat un bilet de adio, in limba maghiara, in care isi explica gestul. O deceptie, fie in dragoste, fie in familie l-ar fi determinat pe elevul linistit de la liceul devean sa isi puna capat vietii, sustin apropiatii sai.

"In data de 10 noiembrie 2016, la ora 19.40, Politia Municipiului Deva a fost sesizata cu privire la faptul ca un minor a sarit de la etajul 9 al unui bloc de locuinte situat pe bulevardul Iuliu Maniu, din municipiul Deva. Din pacate, in jurul orei 20:10, minorul respectiv (in varsta de 15 ani), care a suferit leziuni grave in urma caderii, a decedat la Spitalul Judetean din Deva. In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala, politistii investigand motivele care l-au determinat pe minor sa recurga la acest gest", a informat reprezentantul Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara.

Sinuciderea elevului de 15 ani este ultimul astfel de eveniment dintr-un lung sir de tragedii ale adolescentilor , petrecute in ultimii ani in Hunedoara.

Drama elevei sinucisa, dupa moartea unui prieteni: "las doar mister in urma mea"

In 15 martie 2016, moartea unei eleve de 18 ani, din orasul Petrila, i-a cutremurat pe apropiatii sai. sa se spanzure, la doua zile dupa ce publicase un mesaj ciudat pe pagina sa de socializare: "Las numai mister in urma mea". De asemenea, potrivit apropiatilor sai, isi gasise si o slujba la un restaurant."Persoana decedata a fost gasita in zona "Paraul Dracului", de catre un trecator. Aceasta era atarnata cu o cordelina de un mesteacan si avea langa ea un ghiozdan si un caiet", declara Bogdan Nitu, p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro