Bilant negru in Ucraina. Confruntarile continua. Se numara mortii si ranitii ultimelor 24 de ore

Un militar ucrainean a murit, iar alti noua au fost raniti, in ultimele 24 de ore, in confruntari cu insurgenti prorusi, in estul Ucrainei, anunta armata ucraineana, relateaza site-ul cotidianului Le Figaro, citat de Mediafax.

acum 67 luni (8 Aug 2015)

Un militar ucrainean a murit, iar alti noua au fost raniti, in ultimele 24 de ore, in confruntari cu insurgenti prorusi, in estul Ucrainei, anunta armata ucraineana, relateaza site-ul cotidianului Le Figaro, citat de Mediafax. In ultimele 24 de ore, schimburi de focuri intre armata ucraineana si separatisti au avut loc in zona Dzerjinsk, la circa 50 de kilometri nord de Donetk. "Un militar a murit, iar alti noua au fost raniti intr-un atac", a declarat Andrei Lisenko, purtatorul de cuvant al armatei ucrainene.

La randul lor, separatistii din Donetk au acuzat armata ucraineana ca a incalcat de 29 de ori armistitiul in ultimele 24 de ore. Conflictul separatist din estul Ucrainei, izbucnit in martie 2014, s-a soldat pana in prezent, potrivit estimarilor ONU, cu cel putin 6.500 de morti. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro