Bicicletele Ford - viitorul transportului are doua roti, e conectat la internet si nu mai sta dupa masini

Bicicletele Ford - viitorul transportului are doua roti, e conectat la internet si nu mai sta dupa masini

Ford a expus doua prototipuri de biciclete la standul sau de la Mobile World Congress, care sunt alimentate electric si sunt conectate la o aplicatie dedicata. Bicicletele Ford se numesc MoDe:Me si MoDe Pro si au un motor electric de 200 de wati si o baterie care ofera asistenta electrica in roti pana la viteze de 25 de kilometri pe ora.

acum 97 luni (2 Mar 2015)

Ford a expus doua prototipuri de biciclete la standul sau de la Mobile World Congress, care sunt alimentate electric si sunt conectate la o aplicatie dedicata. De asemenea, au o serie de senzori prin care biciclistul este avertizat.

Bicicleta e plina de senzori, care ofera feedback prin vibratie in ghidonul sau. In plus, in functie de pulsul pe care il monitorizeaza prin senzorii de pe ghidon, bicicleta schimba setarile motorului electric, pentru a ajuta persoana care o conduce sa se deplaseze mai usor.

Bicicletele Ford se numesc MoDe:Me si MoDe Pro si au un motor electric de 200 de wati si o baterie care ofera asistenta electrica in roti pana la viteze de 25 de kilometri pe ora. Bicicletele arata futurist

Prima bicicleta e construita printr-un parteneriat cu Dahon, care fabrica deja biciclete de ani de zile. Pe bord exista aceiasi senzori de care vorbeam mai sus si fiecare interactiune a utilizatorului cu bicicleta e monitorizata, pentru a fi construita o harta cu incidente sau probleme de pe drum.

Bicicleta de tip Pro e construita chiar de Ford si e rezervata pentru cei care fac activitati profesioniste prin oras, de exemplu curieratul. Viitorul mobilitatii ar putea sa nu mai contina masina

Ford a lansat aceste biciclete doar ca proiect, in cadrul unei filosofii de durata, prin care intentioneaza sa contribuie la imbunatatirea situatiei din marile orase, care sunt poluate si aglomerate.

Masina personala urmeaza sa devina un bun de relaxare de weekend sau pentru situatii in care vrem sa ne deplasam pe distante mai mari.

Bicicletele electrice, mijloacele alternative de transport, sistemele inteligente de aplicatii care monitorizeaza traficul si zonele periculoase, aplicatii cum ar fi chiar Uber, care reinventeaza taximetria, duc catre un viitor in care masina e la fel de cool ca si tigara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro