Bichinet "loveste" din nou in Parlament. "A paradit-o sau nu a paradit-o procurorul pe Andreea Cosma. Nedumerirea nu e freudiana"

Bichinet

Bichinet si aluziile sexuale Sedinta de plen de marti a fost un nou moment al discursurilor in care s-a ajuns la jigniri si la aluzii sexuale. Principalul protagonist a fost deputatul Corneliu Bichinet (PMP), iar acestuia i-a fost data replica de deputatul Emanuel Ungureanu (USR), care l-a numit o "rusine" pentru Parlament si i-a facut nesimtiti pe cei care au ras la "glumele" lui Bichinet.

acum 72 luni (21 Feb 2018)

"Doamna deputat de la PSD care a devenit vedeta nationala e aici. Pana la urma acel pacatos, procurorul Portocala, care s-a dovedit a fi foarte prost, a paradit-o sau nu a paradit-o", a declarat Corneliu Bichinet de la tribuna plenului Camerei Deputatilor. Utilizarea cuvantului "paradire" de catre fostul procuror Mircea Negulescu are sensul de "a distruge", dupa cum au aratat mai multi social-democrati, unul dintre ei fiind secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, intr-o emisiune a Adevarul Live. Ulterior mai multi deputati, printre care Ovidiu Gant (FDGR), Pavel Popescu (PNL) si Oana Bizgan, si-au exprimat revolta fata de discursul deputatului PMP. Bichinet si aluziile sexuale Sedinta de plen de marti a fost un nou moment al discursurilor in care s-a ajuns la jigniri si la aluzii sexuale. Principalul protagonist a fost deputatul Corneliu Bichinet (PMP), iar acestuia i-a fost data replica de deputatul Emanuel Ungureanu (USR), care l-a numit o "rusine" pentru Parlament si i-a facut nesimtiti pe cei care au ras la "glumele" lui Bichinet. "L-am ascultat pe domnul Bacalbasa (deputatul PSD Nicolae Bacalbasa - n.r.) si vreau sa va spun ca evolutia discursului domniei sale este cat se poate de frumoasa. Acum doua saptamani a incorsetat-o pe colega noastra de la PNL cu niste expresii nu tocmai potrivite, dar interesante de altfel. De unde sunt, eu domnule deputat, vad mai bine. Eu va spun ca de acolo se vede foarte bine. Si colegul de la PNL, un deputat foarte bun, medic mare, ginecolog, care a vazut multe la viata domniei sale, mi-a dat dreptate. Si uite asa devine Bichinet celebru", a afirmat Corneliu Bichinet, deputat de Vaslui, care inainte vorbise de "Mitul lui Acteon". Singura replica la cele spuse de Bichinet a fost data de un deputat USR, Emanuel Ungureanu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro