Bica: Principiile anticoruptie, copiate de la guvernul Boc

Bica: Principiile anticoruptie, copiate de la guvernul Boc

Cred ca mai corect si mai onest era sa se spuna ca anumite idei din strategia anterioara sunt mentinute si se regasesc in strategia aceasta", a spus fostul sef al DIICOT, Alina Bica, marti, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

acum 80 luni (19 Jul 2016)

Intr-o interventie la Antena 3, fosta sefa a DIICOT Alina Bica a spus ca fragmente din proiectul noii strategii anticoruptie sunt preluate din fosta strategie, pe 2012-2015, elaborata de guvernul Boc.

Intr-o interventie la Antena 3, Bica a spus ca acest lucru nu poate decat sa o bucure, insa a precizat ca trebuia mnetionata ideea de continuitate.

"Nu pot decat sa salut si sa ma bucur ca doamna ministru (al Justitiei, Raluca Pruna - n.r.) a apreciat anumite lucuri bune si le preia mai departe. (...) Ideea de continuitate nu e un lucru rau, dar cred ca ar fi trebuit sa se sublinieze acest lucru. Cred ca mai corect si mai onest era sa se spuna ca anumite idei din strategia anterioara sunt mentinute si se regasesc in strategia aceasta", a spus fostul sef al DIICOT, Alina Bica, marti, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro