Betie terminata rau pentru un jandarm: sase masini lovite si un dosar penal. Pedeapsa blanda primita in final

Betie terminata rau pentru un jandarm: sase masini lovite si un dosar penal. Pedeapsa blanda primita in final

Plutonierul adjunct Gheorghita Jitaru, din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Bacau, a primit o pedeapsa de 1 ani si 7 luni de inchisoare.

acum 27 luni (4 Dec 2017)

Plutonierul adjunct Gheorghita Jitaru, din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi Bacau, a primit o pedeapsa de 1 ani si 7 luni de inchisoare. Pedeapsa cu amanare primita de jandarm inseamna ca aceasta devine efectiva doar in cazul in care acesta mai comite alte fapte in perioada termenului de incercare. De asemenea, jandarmul va ramane si fara cazier daca nu recidiveaza in acest timp.

Potrivit acordului de recunoastere, fapta lui Gheorghita Jitaru a avut loc in data de 27 septembrie 2016, atunci cand, in jurul orei 18.00, a provocat un accident de circulatie fara victime. Acesta a fost gasit mai apoi, alaturi de fiul sau, in apropiere de masina abandonata. Gheorghita Jitaru a fost condus la sediul Politiei municipiului Bacau, unde a fost testat cu aparatul etilotest la ora 22:41, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, unde i s-au recoltat doua mostre biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei, la o diferenta de o ora intre ele", se arata in motivare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro