Bertolucci, despre regizorul filmului "All the Money in the World": "Ar trebui sa ii fie rusine ca l-a inlocuit pe Spacey"

Bertolucci, despre regizorul filmului

In timpul premierei versiunii restaurate a lungmetrajului "Ultimul tango la Paris/ Ultimo tango a Parigi" (1972), care a avut loc la Bari International Film Festival, Bertolucci l-a criticat pe Scott pentru ca a renuntat la Spacey dupa ce actorul a fost acuzat de mai multi barbati de hartuire sexuala, potrivit News.ro.

acum 65 luni (30 Apr 2018)

In timpul premierei versiunii restaurate a lungmetrajului "Ultimul tango la Paris/ Ultimo tango a Parigi" (1972), care a avut loc la Bari International Film Festival, Bertolucci l-a criticat pe Scott pentru ca a renuntat la Spacey dupa ce actorul a fost acuzat de mai multi barbati de hartuire sexuala, potrivit News.ro. Regizorul italian a spus ca, in momentul in care a aflat ca Scott a fost de acord sa stearga toate scenele filmate de Kevin Spacey, prima lui reactie a fost sa ii scrie editorului Pietro Scalia, colaborator obisnuit al britanicului, "sa ii spuna lui Scott ca ar trebui sa ii fie rusine". Regizorul in varsta de 77 de ani a mentionat ca este complet de acord cu miscarea #MeToo, pe care a laudat-o pentru ca a dus la constientizarea privind violenta impotriva femeilor.

Bernardo Berolucci FOTO The Telegraph Filmul "All the Money in the World" a fost marcat de scandalul sexual inceput in luna octombrie 2017 la Hollywood. Cu filmarile finalizate, Sony a fost nevoita sa renunte la premiera stabilita sa aiba loc la AFI Fest, iar Ridley Scott a luat o decizie fara precedent - sa refilmeze cu Christopher Plummer scenele in care aparea Kevin Spacey. Bertolucci a fost criticat de-a lungul anilor pentru ca i-a ascuns actritei Maria Schneider detalii privind scena violului din "Ultimul tango la Paris", pentru a obtine de la aceasta o reactie cat mai veridica. Cineastul a recunoscut ca s-a purtat oribil fata de actrita la acel moment, insa a negat ca are regrete. Schneider a spus ca s-a simtit "putin violata de Marlon (Brando, n.r.) si de Bertolucci" si ca daca si-ar fi stiut drepturile ca actrita si-ar fi sunat agentul si avocatul. Bertolucci a rediscutat, la Bari, scena: "Pe platourile de filmare, a fost fericita. La evenimentul de sambata seara, regizorul Giuseppe Tornatore i-a inmanat lui Bertolucci premiul pentru intreaga activitate Federico Fellini Platinum. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro