Benzinariile Rompetrol isi asteapta clientii cu o noua ofera de gustari la preturi speciale de sarbatori

Benzinariile Rompetrol isi asteapta clientii cu o noua ofera de gustari la preturi speciale de sarbatori

Daca sunteti in drum prin tara si vreti sa faceti un popas pentru a savura o cafea buna si o gustare, ar trebui sa luati in considerare posibilitatea de a intra intr-o benzinarie Rompetrol, unde veti gasi o gama larga de produse, disponibile pe intreaga perioada a zilei.

acum 46 luni (22 Nov 2016)

Daca sunteti in drum prin tara si vreti sa faceti un popas pentru a savura o cafea buna si o gustare, ar trebui sa luati in considerare posibilitatea de a intra intr-o benzinarie Rompetrol, unde veti gasi o gama larga de produse, disponibile pe intreaga perioada a zilei. Bineinteles ca nu lipsesc nici produsele de patiserie, fructele sau freshurile si apa de izvor cu menta si lamaie.

Macaron-urile din noua oferta Rompetrol costa 2,5 lei bucata si sunt facute de o cofetarie cu bucatari francezi, dupa o reteta originala, cu faina de migdale, frisca naturala si ciocolata de foarte buna calitate. actioneaza revitalizant si ofera o experienta multisenzoriala, care contribuie la atingerea unui inalt nivel al calitatii timpului petrecut in benzinariile Rompetrol, indiferent daca treceti in graba sau daca aveti mai mult timp la dispozitie.

Atentia la detalii este reflectata nu doar in elementele decorative, dar si in plasarea confortabila a produselor si diferentierea clara a categoriilor, ce contribuie la o experienta foarte placuta. Nu doar interiorul este caracterizat printr-o atmosfera confortabila si primitoare, dar si gustarile sunt totdeauna delicioase si proaspete.

Clintii care ajung in benzinariile Rompetrol beneficiaza de servicii de calitate, produse gastro proaspete, o varietate de produse in zona restaurantului si posibilitatea de a lua masa intr-un mediu confortabil, oricand in timpul zilei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro