Beneficiile migdalelor. Ne ajuta sa slabim, ne protejeaza impotriva cancerului, sunt bune pentru frumusete
Studiile efectuate de specialisti au demonstrat ca o portie de migdale asigura tot atatia antioxidanti ca si o portie de broccoli sau spanac, legume recunoscute pentru beneficiile asupra organismului uman. Protejeaza impotriva atacului de cord Studiile specialistilor au demonstrat ca persoanele care consuma in mod frecvent migdale, cel putin de cinci ori pe saptamana, prezinta un risc mai scazut cu pana la 50% de a face un atac de cord.
Zece migdale zilnic sunt suficiente pentru ca organismul sa beneficieze de proprietatile acestui aliment. Au de asemenea, un continut bogat de fibre, vitamine din grupa B, riboflavina si biotina. Studiile efectuate de specialisti au demonstrat ca o portie de migdale asigura tot atatia antioxidanti ca si o portie de broccoli sau spanac, legume recunoscute pentru beneficiile asupra organismului uman. Aliat impotriva luptei cu cancerul Continutul crescut de vitamina E face ca migdalele sa fie un adevarat aliat in lupta cu cancerul. Pentru ca nutrientii din migdale ajuta procesarea alimentelor intr-un mod mai eficient si curata sistemul digestiv, studiile au demonstrat ca previn aparitia cancerului de colon. Acidul folic continut de migdale ajuta la reducerea riscului aparitiei cancerului de col uterin.
O portie de migdale consumata zilnic ajuta la imbunatatirea digestiei. Protejeaza impotriva atacului de cord Studiile specialistilor au demonstrat ca persoanele care consuma in mod frecvent migdale, cel putin de cinci ori pe saptamana, prezinta un risc mai scazut cu pana la 50% de a face un atac de cord. Responsabil de protectie impotriva atacului de cord este magneziul continut de acest aliment. Pentru ca sunt, de asemenea, bogate in potasiu, migdalele ajuta la reglarea tensiunii arteriale. Dau energie O mana de migdale poate substitui cu succes o ceasca de cafea sau alte bauturi considerate energizante. Specialistii recomanda consumul de migdale persoanelor care se simt lipsite de energie. Consumul regulat de migdale poate controla modificarile de dispozitie si ajuta la diminuarea stresului. Ajuta la mentinerea unei stari de satietate pe termen lung si scad apetitul alimentar. Nutritionistii recomanda introducerea lor in curele de slabire, ca gustari intre mesele principale. Chiar daca au un continut caloric bogat, consumate cu masura, migdalele ajuta la topirea grasimii abdominale si la reducerea circumferintei taliei Bune pentru frumusetea pielii Uleiul s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro