Beneficiile cireselor, un excelent antianemic. Cate vitamine contin, cui sunt indicate

Beneficiile cireselor, un excelent antianemic. Cate vitamine contin, cui sunt indicate

"Ciresele stimuleaza si sustin imunitatea naturala organismului si regleaza functia sistemului digestiv (au rol in reglarea procesului de fermentatie intestinala), prin continutul ridicat de antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi. Recomandate reumaticilor Cu o portie de aproximativ 125g de cirese acoperim 20-30% din aportul zilnic recomandat de Vitamina C, vitamina a carui actiune este intarita de pigmentii antocianici (cunoscuti si sub numele de Vitamina P), sustin specialistii.

acum 19 luni (14 Jun 2018)

"Ciresele stimuleaza si sustin imunitatea naturala organismului si regleaza functia sistemului digestiv (au rol in reglarea procesului de fermentatie intestinala), prin continutul ridicat de antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi. Gratie continutului ridicat de potasiu, aceste fructe au un efect diuretic excelent. Recomandate reumaticilor Cu o portie de aproximativ 125g de cirese acoperim 20-30% din aportul zilnic recomandat de Vitamina C, vitamina a carui actiune este intarita de pigmentii antocianici (cunoscuti si sub numele de Vitamina P), sustin specialistii. Aceeasi portie de cirese permite asigurarea a 25% din aportul zilnic recomandat de provitamina A sau caroten (vitamina indispensabila frumusetii pielii, antioxidant celular si factor protector impotriva cancerului). Ciresele participa in egala masura la acoperirea nevoilor organismului de vitamina B9 sau acid folic (antianemic).

"Ciresele sunt recomandate persoanelor care sufera de reumatism, de guta sau de artrita. Datorita cantitatii importante de vitamine continute, ciresele sunt ideale pentru copiii in crestere", explica Marina Grigore, specialist in apifitoterapie. Mentin sanatatea sistemului digestiv Ciresele sunt o buna sursa de fibre, importante pentru mentinerea sanatatii sistemului digestiv. Ele sunt foarte importante si in prevenirea cancerului de colon, atat datorita continutului de fibre, cat si continutului mare de antioxidanti. Lupta cu obezitatea Ciresele au o actiune anti-infectioasa importanta, regenereaza tesuturile, fiind extrem de utile in lupta impotriva imbatranirii datorita actiunii lor regenerate si de eliminare a toxinelor. Ciresele sunt sarace in principii nutritive de aceea pot fi consumate, fara probleme, de persoanele mai plinute sau de diabetici. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro