Ben Stiller, ingrijorat pentru cariera lui. Care este motivul

Citeste si: Jennifer Lopez a dezvaluit ce artista a inspirat-o sa devina femeie de afaceri Actorul a mai spus ca spera sa isi regaseasca tineretea in noul film "Zoolander", filmat la 14 ani distanta de primul.

acum 90 luni (31 Mar 2015)

Celebrul actor Ben Stiller a recunoscut ca este ingrijorat de faptul ca nu poate tine pasul cu actualitatea, din cauza varstei, informeaza contactmusic.com. Cum au anuntat actorii Ben Stiller si Owen Wilson filmul "Zoolander 2"

Starul hollywoodian va implini 50 de ani in luna noiembrie, varsta la care, conform vedetei, ii este din ce in ce mai greu sa ramana la curent cu noutatile si sa se adapteze acestora.

Starul a recunoscut ca ultimii ani au fost dificili pentru el, din cauza ca i s-a parut ca timpul trece prea repede si pentru ca nu mai are o memorie la fel de buna ca in tinerete. Este mai dificil sa fii capabil sa memorezi anumite experiente", a explicat Ben Stiller.

Citeste si: Jennifer Lopez a dezvaluit ce artista a inspirat-o sa devina femeie de afaceri

Actorul a mai spus ca spera sa isi regaseasca tineretea in noul film "Zoolander", filmat la 14 ani distanta de primul. Imi doresc doar sa ma intorc la ceea ce ne face sa radem", a spus starul.

Ben Stiller si Owen Wilson au anuntat aparitia filmului "Zoolander 2" pe pasarela de la Saptamana Modei de la Paris. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro