Ben Affleck a dezvaluit ca a terminat un tratament impotriva dependentei de alcool: "Nu este nicio rusine sa ceri ajutor cand ai nevoie"

Ben Affleck a dezvaluit ca a terminat un tratament impotriva dependentei de alcool:

Imi doresc ca ai mei copii sa stie ca nu e nicio rusine sa ceri ajutor cand ai nevoie si vreau sa ii incurajez pe toti cei care au nevoie de ajutor, dar se tem sa faca primul pas.

acum 42 luni (15 Mar 2017)

e ceva cu care m-am confruntat si in trecut si cu care voi continua sa ma confrunt. Imi doresc ca ai mei copii sa stie ca nu e nicio rusine sa ceri ajutor cand ai nevoie si vreau sa ii incurajez pe toti cei care au nevoie de ajutor, dar se tem sa faca primul pas. Sunt norocos ca am parte de dragostea familiei si a prietenilor, inclusiv pe cea a lui Jen, care m-a sustinut si a avut grija de copiii nostri in toata aceasta perioada. Ben Affleck si Jennifer Garner s-au casatorit in 2005 si au impreuna trei copii - Violet (11 ani), Seraphina (8 ani) si Samuel (5 ani). Cei doi actori au anuntat in 2015 ca au decis sa se desparta, insa recent au aparut zvonuri potrivit carora cuplul ar fi anulat procedura de divort. a anuntat la inceputul anului ca Ben Affleck a renuntat la atributiile regizorale pentru filmul "Batman", artistul declarand la momentul respectiv ca decizia a fost luata pentru ca simtea ca nu poate sa se dedice pe deplin proiectului. Regia a fost astfel preluata de Matt Reeves, insa Affleck va continua sa joace in acest lungmetraj si sa se ocupe de productie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro