Belinda Bencic face minuni la US Open

Belinda Bencic face minuni la US Open

In actuala editie a turneului de Mare Slem de la US Open si-a facut simtita prezenta o tenismena elvetianca, care se pare ca merge pe urmele celebrei jucatoare Martina Hingins.

acum 57 luni (3 Sep 2014)

In actuala editie a turneului de Mare Slem de la US Open si-a facut simtita prezenta o tenismena elvetianca, care se pare ca merge pe urmele celebrei jucatoare Martina Hingins. Succesul pustoaicei Bencic s-a consemnat dupa ce s-a calificat in sferturile de finala, reusind sa le scoata din circuit pe Angelique Kerber (7 WTA) si Jelena Jankovici (10 WTA), iar cele doua renumite sportive nu au fost in stare sa castige nici macar un set in fata jucatoarei din "Tara Cantoanelor".

Jocul Belindei a crescut uluitor in urma cu un an, atunci cand tanara elvetiana s-a impus in turneele de Mare Slem de la Roland Garros si Wimbledon, la juniori. "Aproape tot ce stiu, stiu de la ea", explica Belinda in momentul in care este intrebata de Hingis, jucatoare cu care s-a si antrenat in mai multe stagii de pregatire. Actuala preformanta de la US Open ii va aduce sportivei de 17 ani o clasare mult mai buna, urmand sa urce pe locul al 33-lea, la finalul turneului din State Unite ale Americii, doar daca se va califica in semifinale. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro