Beizadea de sef de partid, amenintari cu pistolul prin Iasi. "Inculpatul a strigat ca este fiul patronului unei firme"

Beizadea de sef de partid, amenintari cu pistolul prin Iasi.

La aproape patru ani de la momentul la care a urmarit un taximetrist cu pistolul prin Iasi, fiul presedintelui UNPR a fost pedepsit de justitie pentru fapta sa. Stefan Razvan Manolache (25 de ani) a fost condamnat de judecatorii Curtii de Apel Iasi la un an de inchisoare cu suspendare, fiind gasit vinovat pentru tulburarea linistii si ordinii publice si uz de arma neletala.

acum 52 luni (19 May 2017)

La aproape patru ani de la momentul la care a urmarit un taximetrist cu pistolul prin Iasi, fiul presedintelui UNPR a fost pedepsit de justitie pentru fapta sa. Stefan Razvan Manolache (25 de ani) a fost condamnat de judecatorii Curtii de Apel Iasi la un an de inchisoare cu suspendare, fiind gasit vinovat pentru tulburarea linistii si ordinii publice si uz de arma neletala. Condamnarea baiatului patronului de la Parma Taxi, Mircea Manolache,vine dupa ce, cu doar cateva zile inainte, un iesean a depus o plangere la Politie conform careia Stefan Manolache i-ar fi distrus o poarta.

Conform plangerii, tanarul Manolache ar fi dorit sa achizitioneze de la ieseanul Andrei Theodor Damian o unitate de calculator. Nemultumit de produsul primit, si pentru ca a vrut sa isi primeasca banii inapoi, Stefan Manolache ar fi tras, intr-un exces de furie, de o poarta, pe care reclamantul spune ca a indoit-o. "S-a intocmit dosar penal pentru distrugere, pe de o parte, si de inselaciune, pe de alta parte. Facem cercetari pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc incidentul si, in functie de rezultate, vom dispune masurile legale", ne-a declarat Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

De ce a fost condamnat

In dosarul in care a fost condamnat, Stefan Manolache a fost acuzat de fapte mai grave. Manolache a tras atunci de patru ori cu arma, doua dintre bilele de cauciuc lovind un amic al taximetristului in zona capului si pieptului. Procurorii au sustinut in rechizitoriu ca Stefan Manolache ar fi strigat de mai multe ori catre taximetristul cu care s-a certat in trafic ca este "Mircea de la Parma Taxi".

"Avem in vedere faptul ca inculpatul, la doar trei luni de la momentul obtinerii permisului de portarma neletala, a cautat si creat o situatie in care sa foloseasca pistolul pe care il detinea, fara alte justificari decat dorinta de a-si afirma autoritatea in randul ta... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro