Becali, bulversat dupa "jaful" de la Giurgiu: de ce a plecat de la meci si ce sfat i-a dat arbitrului care a nimicit Steaua

Becali, bulversat dupa

Gigi Becali, in schimb, a fost, pur si simplu, socat de ce au facut Coltescu si asistentii sai si, de aceea, a parasit stadionul, imediat dupa ce Astra a punctat pentru 2-0 dupa un penalty acordat, totusi, corect pentru giurgiuveni. Am plecat de la meci ca un fel de protest, sa arat ca asa nu se mai poate, cu astfel de arbitraje".

acum 53 luni (13 Aug 2015)

Modul in care campioana a fost dezavantajata, la Giurgiu, i-a pus pe jar pe oficialii bucurestenilor, iar presedintele Valeriu Argaseala a venit in fata camerelor de luat vederi tremurand de nervi.

Gigi Becali, in schimb, a fost, pur si simplu, socat de ce au facut Coltescu si asistentii sai si, de aceea, a parasit stadionul, imediat dupa ce Astra a punctat pentru 2-0 dupa un penalty acordat, totusi, corect pentru giurgiuveni. Au fost doua goluri anulate aiurea si un 11 metri care n-a fost. Nu cred ca s-a mai intamplat asa ceva in istoria fotbalului. N-am plecat ca am fost suparat si nici nu vreau sa-l jignesc pe Coltescu. Nici nu poti sa-i spui ceva omului, fiindca eu nu cred ca se mai dau bani la arbitri. Apoi, a venit si un penalty inventat pentru Astra", si-a inceput Becali discursul.

Apoi, a continuat: "Eu, ca si crestin, l-as indruma pe Coltescu sa mearga undeva la tratament. Eu sunt convins ca arbitrii nu mai iau spaga. La pauza, m-a sunat Porumboiu si mi-a zis ca n-a vazut asa ceva in viata lui. Am plecat de la meci ca un fel de protest, sa arat ca asa nu se mai poate, cu astfel de arbitraje". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro