Becali, blestemul Stelei: latifundiarul a revenit pe stadion dupa doi ani intr-un esec istoric cu Petrolul. Ce a facut

Becali, blestemul Stelei: latifundiarul a revenit pe stadion dupa doi ani intr-un esec istoric cu Petrolul. Ce a facut

Kronaveter, introdus in minutul 82, l-a facut invizibil pe Varela la mijlocul terenului, apoi l-a servit excelent pe Nepomuceno, intrat in minutul 61, iar acesta a facut o cursa pe "bulevardul" de pe partea dreapta, iar apoi l-a executat pe Arlauskis.

acum 72 luni (10 Apr 2015)

In ultimul meci al etapei cu numarul 25, ploiestenii s-au impus in fata Stelei, scor 1-0, la capatul unui meci echilibrat in prima repriza si dominat de Steaua dupa pauza. Au reusit sa controleze meciul, Petrolul neavand aproape nicio ocazie, insa cea mai mare sansa de gol pentru Steaua a venit abia in minutul 87, atunci cand Stanciu a trimis pe langa poarta, dupa ce Pecanha si Satli s-au incurcat reciproc. Kronaveter, introdus in minutul 82, l-a facut invizibil pe Varela la mijlocul terenului, apoi l-a servit excelent pe Nepomuceno, intrat in minutul 61, iar acesta a facut o cursa pe "bulevardul" de pe partea dreapta, iar apoi l-a executat pe Arlauskis.

Petrolul a invins Steaua, la Bucuresti, in premiera, dupa 1999 (atunci s-a impus cu 4-1 in Ghencea) si i-a facut antrenorului Mircea Rednic cadoul perfect in ziua in care acesta a implinit 53 de ani.

Rezultatul relanseaza lupta pentru titlu, in conditiile in care, dupa victoria celor de la ASA Targu-Mures in Giulesti si infrangerea Stelei diferenta de puncte s-a redus la doar patru. De partea cealalta, prahovenii au revenit pe podium, avand 46 de puncte, cu unul mai mult decat CS U Craiova.

Becali a plecat in tacere

Atunci cand si-a facut prezenta pe stadion, Gigi Becali a spus atat: " La fotbal doar dau bani si fac rugaciuni.

La plecare, latifundiarul a fost asaltat de ziaristi, insa a trecut printre ei in tacere, s-a suit in masina si a plecat. Ceea ce pe vremuri, inainte de intrarea sa in inchisoare, parea de neconceput, mai ales dupa o infrangere a Stelei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro