Bebelusul regal: printesa a primit numele Charlotte Elizabeth Diana

Bebelusul regal: fanii sunt incantati de numele Diana "Mi-am dorit atat de mult ca numele Diana sa fie inclus, pe undeva. Bebelusul regal: numele Charlotte este si femininul de la Charles Unul dintre intelesurile atribuite numelui Charlotte este si "micut".

acum 108 luni (4 May 2015)

Bebelusul regal: fanii sunt incantati de numele Diana "Mi-am dorit atat de mult ca numele Diana sa fie inclus, pe undeva. Mi-am dorit sa fie Elizabeth Diana, asa ca mi se pare pur si simplu minunat", spune Munever Halil, in varsta e 52 de ani, care a asteptat sa vada familia tanara in fata Palatului Kensington. Emily Markey, o turista americana in varsta de 21 de ani, este si ea incantata de nume, scrie "The Telegraph". "Cred ca Charlotte este un nume modern, foarte frumos, dar imi place mult omagiul adus Dianei. Cred ca este o alegere buna", spune si studenta Jemma Large, in varsta de 19 ani. Bebelusul Regal: fratele Dianei are deja o fetita cu acelasi nume

Printre primii care si-au exprimat incantarea fata de alegerea numelui bebelusului regal a fost si Charles Spencer, unchiul lui William si Harry si fratele printesei Diana. Fetita mea in varsta de doi ani, Charlotte Diana, va fi incantata sa imparta acelasi nume cu verisoara ei.

Asa cum anticipau casele de pariuri, bebelusul regal a primit numele Charlotte. Alegerea a fost influentata, spun unii istorici, de faptul ca mica printesa s-a nascut in ziua in care printesa Charlotte s-a casatorit cu printul Leopold, pe 2 mai 1816.

Bebelusul regal: cine a fost regina Charlotte

Regina Charlotte a fost sotia regelui George al III-lea, cunoscut si ca "regele nebun". Inclinatiile sale pentru botanica raman de notorietate, regina Charlotte fiind cea care a pus bazele faimoaselor Gradini Kew.

Bebelusul regal: numele Charlotte este si femininul de la Charles Unul dintre intelesurile atribuite numelui Charlotte este si "micut". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro