Beatrice Rancea face naveta. Interimar in Capitala, a mai primit trei ani de mandat la Opera din Iasi

Beatrice Rancea face naveta. Interimar in Capitala, a mai primit trei ani de mandat la Opera din Iasi

In timp ce Opera Nationala din Bucuresti isi pierde artistii, fosta balerina a semnat o noua colaborare cu Andrei Serban La aproape o luna si jumatate de la declansarea scandalului la Opera Nationala din Bucuresti, Corina Suteu, ministrul Culturii, o va numi astazi pe Beatrice Rancea in functia de manager interimar al institutiei.

acum 88 luni (25 May 2016)

In timp ce Opera Nationala din Bucuresti isi pierde artistii, fosta balerina a semnat o noua colaborare cu Andrei Serban

La aproape o luna si jumatate de la declansarea scandalului la Opera Nationala din Bucuresti, Corina Suteu, ministrul Culturii, o va numi astazi pe Beatrice Rancea in functia de manager interimar al institutiei. Este cel de-al patrulea sef, dupa ce, in aceasta functie s-au succedat George Calin si dirijorii Tiberiu Soare si Vlad Conta.

FOTO: Beatrice Rancea

Tot astazi, Ministerul Culturii va demara si procedurile de separare a Operei Nationale din Bucuresti de Teatrul National de Opereta si Muzical "Ion Dacian".

"Situatia de la Opera Nationala din Bucuresti impune un reglaj in mai multi pasi. Cronicizarea situatiei de fata si complexitatea ei ma determina sa am o abordare rationala. Exista o mare oportunitate in aceasta situatie, oportunitatea de a corecta anumite disfunctionalitati in organizarea institutiilor de spectacol din Romania", a declarat Corina Suteu.

+LACOMIA inumana a unor PATRONI si CORUPTIA din INSTITUTIILE statului au ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro