BCA-ul, materialul inovator perfect pentru orice constructie

BCA-ul, materialul inovator perfect pentru orice constructie

Atunci cand demarezi constructia unei cladiri, este firesc sa prospectezi piata materialelor pentru a cantari avantajele si dezavantajele lor si pentru a face cea mai buna alegere. Confort si economie Omenirea este in prezent in cautarea unor materiale de constructie care sa fie prietenoase cu mediul atat in ceea ce priveste procesul de productie, cat si in utilizarile lor.

acum 60 luni (20 Jul 2015)

Atunci cand demarezi constructia unei cladiri, este firesc sa prospectezi piata materialelor pentru a cantari avantajele si dezavantajele lor si pentru a face cea mai buna alegere. In fond, materialul din care va fi realizat imobilul este cel care va determina nivelul investitiei financiare, dar si confortul si siguranta lui, si de aceea trebuie sa acorzi o grija deosebita alegerii lui.

BCA, rezistent ani la rand

Betonul celular autoclavizat este caraterizat prin rezistenta ridicata la conditii de mediu vitrege, dar si la trecerea anilor. Umiditatea crescuta si temperaturile extreme nu vor afecta acest material, iar constructia va sta in picioare zeci de ani fara a avea nevoie de investitii suplimentare sau de imbunatatiri.

Pentru ca este un material modern si relativ nou, el inglobeaza cele mai noi solutii aduse de specialistii din domeniu.

Confort si economie

Omenirea este in prezent in cautarea unor materiale de constructie care sa fie prietenoase cu mediul atat in ceea ce priveste procesul de productie, cat si in utilizarile lor. In acest sens, BCA-ul este un material in totalitate ecologic, productia lui nu afecteaza in niciun fel natura si este reciclabil, insa asta nu inseamna ca trebuie sa faci rabat de la confort, ba din contra.

Un alt factor pe care trebuie sa-l ai in vedere este si faptul ca odata ce alegi BCA-ul, vei avea o factura mai mica la energie. Alegand BCA-ul vei reusi sa faci economii la incalzire pe timpul iernii, dar si la racire pe timpul verii, pentru ca este un bun izolator, iar in casa va fi un ambient placut indiferent de anotimp.

Siguranta, inainte de toate

Chiar daca un incendiu sau un seism puternic sunt scenarii extreme, nu putem sa nu ne luam masuri de siguranta in ceea ce le priveste. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro