BCA, ideal pentru orice tip de constructie

BCA, ideal pentru orice tip de constructie

Constructii la standarde europene Sistemele de zidarie din BCA respecta cele mai inalte standarde europene, atat de rezistenta la seisme si flacari, cat si cele legate de consumul de energie. Aceasta greutate redusa este un avantaj nu numai din punctul de vedere al rezistentei mecanice si al stabilitatii cladirii, ci si pentru ca aceasta caracteristica face blocurile de BCA mai usor de transportat si de manevrat.

acum 92 luni (5 Aug 2015)

Constructii la standarde europene

Sistemele de zidarie din BCA respecta cele mai inalte standarde europene, atat de rezistenta la seisme si flacari, cat si cele legate de consumul de energie.

In acelasi timp, BCA-ul, sau betonul celular autoclavizat, este fabricat din materiale care se gasesc din abundenta in natura, precum var, ciment, nisip, ghips si pasta de aluminiu folosita pe post de promotor de expandare, asadar prin procesul de fabricare a BCA-ului, natura nu este deloc afectata.

Dar odata cu natura, BCA-ul protejeaza si portofelul tau deoarece cladirile realizate din acest material vor consuma putina energie pentru incalzire pe timpul iernii si pentru racire in sezonul cald. Facturile vor fi extrem de mici deoarece BCA-ul este un material termoizolant care pastreaza un ambient placut in casa, indiferent de anotimp. Se vorbeste din ce in ce mai mult despre gasirea unor solutii de constructie care sa determine un consum scazut de energie, astfel incat sa protejam mediul inconjurator.

BCA pentru peretii structurali si nestructurali

Cu ajutorul BCA-ului poti construi atat pereti structurali, cat si pereti nestructurali, fiind perfect pentru cladiri multietajate datorita rezistentei la compresiune cvasiuniforma atat pe directia verticala cat si pe cea orizontala.

Aceasta greutate redusa este un avantaj nu numai din punctul de vedere al rezistentei mecanice si al stabilitatii cladirii, ci si pentru ca aceasta caracteristica face blocurile de BCA mai usor de transportat si de manevrat.

Totodata, daca ai ales BCA-ul, folosind mortarul pentru rosturi subtiri, un mortar performant, predozat care are o compozitie realizata dupa o retea constanta, vei avea si garantia ca ai de-a face cu o rezistenta si aderenta crescute la zidarie. In acelasi timp, mortarul va contribui la diminuarea puntilor termice si la p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro